Neko bitan

Saznajte šta se krije u vašoj duši ako ste Rak, Škorpija ili Riba

 

Ako osvestimo postojanje neprijatnih i neželjenih nagona i osećanja, oni će da obogate naš svesni ego. U senci se kriju korisne mogućnosti, pa radom na senci možemo da ojačamo svoje prirodne instinkte, oslobodimo kreativne impulse i razvijemo sposobnost za realističan uvid u stvarnost i primerene reakcije na sve s čime se susrećemo.

 

Suočavanje sa senkom daje nam priliku za saosećanje i prihvatanje svih ranjenih, osetljivih i odbačenih delova sopstvene duše. Da bismo postigli psihološku stabilnost, imali pristup sopstvenim izvorima kreativnosti i postigli istinsku duhovnost, treba da se suočimo s tamom, pobedimo svoje strahove i pretvorimo ih u korisne saveznike.

 

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe, u svom ličnom razvoju uče da prepoznaju svoje osećaje prema drugima, osvešćuju svoju potrebu za bliskošću. Spremni su da zarone u emocionalne dubine, stope se s raznim vrstama osećaja razvijajući saosećanje, maštovitost i intuiciju.

…nastavak na sledećoj strani…

 

 

Daće vam svoje srce, nesebično pomagati, žrtvovati se ako je potrebno, da bi stvorili sopstveni osećaj emotivne sigurnosti. Njihova se senka javlja kad im zapreti samoća, kad se osete odbačenima i nevoljenima.

 

Da bi zadržali bliskost i ljubav mogu da manipulišu tuđim osećanjima, izigravaju bespomoćnu žrtvu i kontrolišu vas osećajem krivice koji su vam nametnuli. Ako osete da želite da im izmaknete, mogu da budu ljubomorni i osvetoljubivi. Iz njihove senkemogu da izrone hirovitost, dramatični ispadi besa i suza, posesivnost i razne zavisnosti.

 

Mogu da budu sebični, zahtevni, preterano osetljivi. Ponekad su pesimisti koji sažaljevaju sami sebe, a mogu da budu i autodestruktivni. Kad ne mogu da izađu na kraj sa stvarnošću, pobeći će u svoju unutrašnjost, čuvaće tajne, biće potpuno nepristupačni

Exit mobile version