Evo koje ZNAKOVE očekuje VELIKA SREĆA i PRILIV NOVCA (do 30. oktobra 2018.)

Evo koje ZNAKOVE očekuje VELIKA SREĆA i PRILIV NOVCA (do 30. oktobra 2018.)

15 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Tranzit ove planete, do 30. oktobra, najviše će uticati na Blizance i Device kojima ova planeta vlada i Škorpije u kojoj je egzaltirana. Predstavnicima ovih znakova, Merkur daruje spretne ruke, okretnost, logički način razmišljanja, komunikativnost, talenat za biznis, bankarstvo, nauku i medicinu, ali i za umetnost, naročito muziku i ples.

 

Sledeće nedelje, Merkur obrazuje samo jedan harmoničan aspekt, i to sa Saturnom (sekstil) i više napetih: sa Venerom u Škorpiji (konjunkcija), Marsom u Vodoliji (kvadrat) i Uranom u Biku (opozicija). Neharmonični aspekti Merkura podstiču sumnjičavost i podozrivost, kao i posesivnost u ljubavi. Prelazak planete logike preko oštroumne Škorpije najmanje će osetiti Strelčevi, Ribe i Bikovi, znaci u kojima je uticaj Merkura oslabljen.

 

Sekstil sa Saturnom povoljno utiče na poslovnu situaciju kod svih znakova, a posebno kod Blizanaca, Devica i Škorpija. Kod ovog aspekta je interesantno što je Saturn u znaku kojim vlada, a Merkur u znaku u kome je egzaltiran što, u stvari, pojačava njihove uticaje. Period je povoljan za kupovinu ili prodaju stambenog ili poslovnog prostora, mada treba imati u vidu da se nasuprot Merkuru nalazi retrogradni Uran u Biku, zbog čega se preporučuje da se posavetujete sa iskusnijima, na primer, sa Jarcem ili Vodolijom.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3