DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 15. OKTOBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 15. OKTOBAR 2018.godine

14 октобра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Današnji dan posvetite svom partneru. Biće dosta smeha i zabave u tom prijatnom intimnom okruženju. Vas dvoje zaslužujete malo privatnosti. To će vam osvežiti vezu i još više zbližiti. Ponekad se morate osamiti na trenutak kako biste otkrili koliko dajete sebe!

Rak

Danas ćete najveći deo dana provesti nasmejani. Planetarna konstelacija je takođe sunčana i živahna. Ukoliko imate poteškoća u trenutnoj vezi, onda se okrenite tom problemu i pronađite način da ga rešite. Izađite i dobro se provedite, jer će vam to razbistriti glavu i biće vam jasnije šta želite i kako problem da rešite. Daleko više sreće u ljubavi imaćete kasnije.

Lav

Trenutna planetarna konstelacija donosi živahnost i razigranost na poslu. U svakoj vrsti veza blistaćete danas. Bićete u prilici da pričate sa pravim ljudima na pravom mestu, a zatim doneste odluku gde i sa kim ćete večeras izaći. Niste ni svesni koliko uticaja imate.

Devica

Sve što danas budete želeli da uradite za vašeg partnera ili simpatiju biće savršeno. Mogao bi ovo biti dan kada ćete moći iskazati sebe u najboljem mogućem svetlu, što će privući upravo onog koga želite. Moguće je da će vam se svideti neko na prvi pogled i da ćete pomisliti kako ste stvoreni jedno za drugo. Lep dan za vas. Uživajte.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4