Dnevni horoskop za 15. oktobar 2018: Blizancima promena na bolje, Ribe u zanosu, Ovan sreće osobu iz prošlosti

Dnevni horoskop za 15. oktobar 2018: Blizancima promena na bolje, Ribe u zanosu, Ovan sreće osobu iz prošlosti

14 октобра, 2018 Off By ludarito

RAK

Posao

Gajite iluzije da će se posao sam od sebe rešiti, ali to se ovaj put neće desiti jer ste na putu do tog cilja izgubili motivaciju. Bilo bi dobro i izuzetno korisno da se udružite bar sa nekim kako bi mogli sa više entuzijazma priđete zadatku koji vas očekuje na poslu.

Ljubav

Potajno gorite od želje da sretnete jednu osobu. Neprijatna situacija nastaje u onom momentu kada se osoba na koju mislite malo distancira baš kada je pozovete.

Zdravlje

Mali stomačni problemi zbog nervoze.

 

LAV

Posao

Čvrsto ste odlučili da završite posao i da u tome doslovno uspete jer aspekti koje imate su izvanredni pa se savetuje da ih iskoristite kroz biznis i poslovnu saradnju. Ovde može biti u opticaju čak i inostranstvo pa slobodno proširite svoje kanale i u tom pravcu.

Ljubav

Očekuje vas novi susret sa zanimljivom osobom. Osoba može biti rođena u znaku Jarca ili da ima dosta planeta u istom pa je lepo ugostite i pustite stvari da same teku.

Zdravlje

Izbegavajte slatkiše u većim količinama i uzimate više tečnosti.

 

DEVICA

Posao

Jedan problem od ranije će vas iscrpeti maksimalno. Međutim, vreme je da rešite zaostale probleme iz prošlosti kada niste imali mogućnosti za tako nešto. Skloni ste sitnim prevarama i zabušavanju, ako biste prečicama došli do cilja. U svakom slučaju uspećete u svojim namerama, a trud će se svakako isplatiti.

Ljubav

Mislite na osobu iz prošlosti koja vam budi pitanja u vezi sa sadašnjim parnerom. Međutim, nema puno promena kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Pazite na kosti i cirkulaciju.

 

VAGA

Posao

Budući da imate u svojim rukama poslovni projekat koji donosi novac, ne prepuštajte ga drugima. Ovako imate mogućnost da drugima konačno pokažete svoje mišljenje i sposobnosti koje su veće od drugih. Osim toga, ne morate sve tajne odmah otkriti, budite taktični i sačekajte malo sa objavama.

Ljubav

Eventualne svađe i sukobe sa osobama suprotnog pola ne smete tolerisati jer na vas takve stvari veoma utiču. Izbaciće vas iz koloseka i nećete biti svoji.

Zdravlje

Češće pravite pauze i više se odmarajte.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4