Neko bitan

RAK – Najemotivnija ŽENA Zodijaka, najodaniji PRIJATELJ i savršena SUPRUGA. Sve što treba je DA JE VOLITE, samo NE pokušavajte da je PROMENITE!

Dobro vam je poznato da niko nije savršen, ali ako postoji jedan znak zodijaka blizu savršenstva, onda su to Rakovi. Divna osoba, odani prijatelj i verna supruga – jednom rečju savršena. One su takve kakve su, posebne na svoj način, emotivne i mudre i sve što treba je da ih volite, samo nikako nemojte pokušavati da ih promenite. Žena Rak je po svemu drugačija u odnosu na većinu drugih znakova i njene osnovne karakteristike su emotivnost i nesebičnost. Dok većina drugih ljudi razmišlja samo o sebi i svojoj sreći, sa druge strane postoje Rakovi koji ne znaju šta je to sebičnost, koji su velikodušni i stalno to pokazuju drugima. One to ne rade da bi pokazale drugima da su bolje ili gore od njih, one su prosto takve. Njihova, možda jedina mana, je to što odbijaju da se promene, ali one se jednostavno ne mogu promeniti. Karakter koji poseduju dobijaju na samom rođenju i to se ne menja do kraja života. One ne menjaju mišljenje, ne menjaju ponašanje, uvek su iste i zbog toga ih svi vole. Zbog svoje pozitivnosti omiljene su u svakom društvu i uvek spremne da daju dobar savet. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Mnogi su pokušavali da je promene, da bude drugačija, ne shvatajući da Rakovima nije potrebna promena, da su one zapravo takve kakve jesu. Nikada sebe ne stavljaju u prvi plan i uvek su spremne da pomognu i svoju dobrotu da podele. Njima ništa njhova sreća ne znači ako ne mogu da je podele sa drugima. Takva nesebičnosti se retko gde sreće i to treba poštovati. One su spremne da sve u životu dele, osim tuge. Tugu čuvaju za sebe i nju ne dele ni sa kim, već se same isplaču između četiri zida. Žene Rakovi su nesebična bića, spremna da pomognu ljudima u svako doba dana i noći, one će sve učiniti da pomognu svojim dragim osobama i upravo zbog toga ne postoji niko ko ih ne voli. Svi u njoj vide jedno drago i nežno biće koje svakome želi da pomogne, a nikada nikome ne može i ne želi da odmogne. Ako postoji neka negativna osobina kod pripadnica ovog znaka to je onda tvrdoglavost. Postoje situacije u kojima one prosto nikada neće popustiti, niti odustati od svog zacrtanog plana i ideja. Međutim, one su neko ko ima malo zahteva prema drugim osobama. Treba im samo malo vernosti, ljubavi, iskrenosti, pa im niko i ne zamera na toj tvrdoglavosti. Prosto niko nema pravo na to, jer kada ih prođe ta tvrdoglavost, one će opet biti one divne i savršene žene.  ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Još jedna lepa osobina ovih znakova je to da su izuzetni prijatelji. Ono zbog čega svi vole Rakove je to što vam nikada neće okrenuti leđa i što će u teškim situacijama uvek biti uz vas, onda kada nikoga ne bude bilo. Rakovi su uvek tu da se nađu u vašoj blizini, da vam pruže podršku, daju neki dobar savet, da vas učine srećnima. To je ono zbog čega upravo svi vole pripadnice ovog znaka. I onda kada grešite i niste u pravu, imaćete bezuslovnu podršku od njih. Tako da je prava dragocenost imati ovakve žene za prijatelje. Žena Rak je takođe veoma uzorna supruga i divna majka. Kada u ljubavi ili braku dobije ono što želi, retko će se desiti da ovakva žena sebi dozvoli prevaru ili bilo kakav flert. Ona je neko ko ume da daje ljubav svaki dan makar to bio i neki najsitniji oblik pažnje. Takva je i za svoju decu, uvek blaga i puna razumevanja i ljubavi. I kao što smo već rekli, ove žene su prosto savršene. Njih treba samo čuvati i voleti. Njih samo ne pokušavajte da promenite, jer njima promena nije potrebna. Jednostavno budite srećni ako ovakvu ženu imate u svojoj blizini.

Exit mobile version