DEVICA – znak kome DOBROTA bukvalno viri iz OČIJU!

DEVICA – znak kome DOBROTA bukvalno viri iz OČIJU!

13 октобра, 2018 Off By botanika

DEVICA – Za početak možemo reći da su Device znak zodijaka na koje se uvek možete osloniti i u svakoj situaciji možete računati na njih.

Oni su tu da se nađu svima i da budu primer mnogima, jer imaju veliko srce i ponašanje kakvo bi trebalo da imaju svi drugi znaci. Device je teško osvojiti, razumeti a samim tim i veoma je teško prići im, ali kada vam osoba u ovom znaku jednom da slobodu da je upoznate, možete da smatrate da kraj sebe imate osobu koja vam nikada neće okrenuti leđa.

Na prvi pogled osobe rođene u ovom znaku deluju hladno i distancirano, ali prava istina je potpuno drugačija. One se možda samo na taj način štite da ne budu povređene, jer su previše puta bile izigrane, povređene zbog svoje dobrote. Bilo je puno situacija u njihovom životu gde su loše prošle,gde ispadnu naivne, nekad čak i budale, a opet sve to zbog njihove dobrote. 

To ipak ne znači da je Devica glup znak. Ona veoma racionalno razmišlja, ali još uvek ne shvata da nisu svi ljudi dobri kao ona. Device su zapravo veoma mudre, ali je njihov najveći problem što sve u životu rade srcem. Bilo je mnogo situacija u kojima poslušaju pre svoje srce nego svoj razum i upravo zato im se dešava da budu razočarane i povređene od nekoga koga jako vole. Nastavak na sledecoj strani,

Стране: 1 2