Neko bitan

Bik – znak koji se nikome ne sveti, ali strpljivo čeka da karma uzvrati sve njegove udarce!

Osobe rođene u znaku Bika su neko ko ima veliko srce. To su veliki emotivci koji se mogu za sitnicu rasplakati i koje je veoma lako povrediti. Međutim,u bilo kojoj meri da ih povredite i da im slomite srce, na bilo koji način da im zabodete nož u leđa, oni vam neće uzvratiti istom merom. Možda bi pripadnici drugih znakova to jedva čekali, ali to nije u stilu Bikova. Oni će mirno sedeti i posmatrati kako karma dolazi po svoje i kako vam uzvraća udarac za svaku njihovu suzu. Bikovi duboko veruju da na ovom svetu niko ne ostaje nekažnjen za svoja nedela i baš zbog toga oni neće prljati svoje ruke i svetiti se onima koji im nanose bol. Oni takođe nikada neće nikoga prvi udariti, povrediti, poniziti jer oni znaju da se sve u životu vraća i plaća.  ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2 )

Ako mogu da vam pomognu oni će vam pomoći, biće podrška i oslonac i daće vam čak i svoje srce ako treba, ali nikada neće prvi udariti na vas i naneti vam neko zlo iz osvete. Ako ne mogu da vam pomognu, neće vam ni otežati. Bikovi su poznati kao veliki prijatelji i veoma društvene osobe i retko kada ćete ih videti same. Oni su bukvalno uvek u nekom velikom društvu i veoma lako stvaraju prijateljstva. Međutim, u mnogim situacijama budu povređeni zbog svoje naivnosti, jer oni smatraju da su svi ljudi iznutra čisti i iskreni kao što su oni. Kada dožive razočarenje, oni veoma dugo, jako i iskreno pate. Kada je ljubav u pitanju takođe se može reći da su veliki borci. Kada zavole svim svojim srcem ne postoji ta prepreka koja može da ih spreči u osvajanju osobe do koje im je stalo. ( NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3 )

Oni kada vole vole do kraja i spremni su da daju i ono što nemaju. Osobe čiji su partneri rođeni u ovom znaku zodijaka su pravi srećnici, jer će uživati u svakom pogledu. Bikovi su prijatelji čak i u tim ljubavnim odnosima, iskreni su partneri i znaju da vole. Veliki su oslonac i podrška i čine sve da usreće svog partnera. Slobodno možemo reći da u vezi sa njima prvo imate prijatelja pa tek onda partnera, ali i jedno i drugo u dovoljnoj meri da uvek budete voljeni i srećni.

Exit mobile version