Vreme je za AKCIJU – ovaj znak ima odlične šanse, ali mora odmah da se POKRENE

Vreme je za AKCIJU – ovaj znak ima odlične šanse, ali mora odmah da se POKRENE

12 октобра, 2018 Off By ludarito

 

STRELAC

Nalaženje balansa u vašem svetu danas neće biti problem čim uđete u ritam. Buđenje će verovatno predstavljati najteži deo dana, ali jednom kad postignete taj neverovatni podvig, sve će biti u redu. Probajte da se istuširate hladnom vodom umesto vrućom. To će vam pomoći da dođete malo sebi razbudite se na vreme za novi dan pred vama.

 

JARAC

Možda se osećate kao da je i najmanja situacija pitanje života i smrti. U zavisnosti od raspoloženja, možda ćete misliti da ste na ivici katastrofe, a sledećeg minuta bićete visoko u oblacima i slavićete. Drama koja vas okružuje je više proizvod vašeg reagovanja na okolinu i svet koji vas okružuje, nego sama sredina.

 

VODOLIJA

Stvari će vam danas ići od ruke. To je siguran znak da ste na pravom putu i da radite prave stvari. Život ne treba da bude ispunjen samo stresom i glavoboljama. Ako nešto ne ide glatko, razmislite o tome da pristupite na drugi način. Zadržite osmeh na licu i poštujte ljude oko vas.

 

RIBE

Proverite svoje poruke češće, možda neko pokušava da vas kontaktira i mimoilazite se iz minuta u minut. Važno je da uspostavite kontakt sa tom osobom kako da bi rešili određenu situaciju. Ako su vaši ciljevi jasni, stvari će se rešiti veoma lako. Dvoje ljudi koji rade ka istom cilju, čine neverovatnu pokretačku moć. Ne potcenjujte tu snagu.