Neko bitan

VAGA, BIK, STRELAC : Oni su posebni, oni su jedinstveni, njih jednostavno moramo voleti!

VAGA
Vaga je vazdušni znak izraženog intelekta i pronicljivog uma. Miroljubiv i pravičan, ovaj horoskopski znak ne voli da bude sam. Vage su vrlo nesigurne u donošenju odluka i često se premišljaju. To je možda jedna od njihovih osnovnih karakternih osobina. Međutim to možda i nije tako loša osobina jer ce Vaga retko pogrešiti. One jednostavno moraju biti sigurne u neku svoju odluku pa tek onda učiniti neki korak. Vage žele da o svemu dobro razmisle da sve što urade bude ispravno i po tom pitanju nema nikakvog kompromisa. Veoma su realne i znaju da je za sve potrebno vreme. Strpljenje je jedna od njihovih najvrednijih osobina. Dobro se snalaze u svakoj situaciji i za njih ne postoji nerešivi problem. Svaku situaciju koja izgleda bezizlazno, oni će rešiti u svoju korist. U ljubavi, Vage su dobri ljudi i znaju da cene i poštuju svoje partnere. Kraj njih ćete uvek biti maksimalno zaštićene, voljene i poštovane. U ostvarivanju svojih ciljeva vage nikada neće povrediti nekoga, jer oni imaju samo plemenite ciljeve. One prosto znaju da izvagaju dobro u svakoj situaciji. Postoji još puno osobina koje ovaj znak poseduje i koje su posebne. Njih jednostavno moramo voleti.(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

 


BIK
Pripadnici ovog zemljanog znaka su snažne i pouzdane ličnosti. Ljubitelji su svega što je dobro i lepo. Dodir im je veoma važan kako u poslu tako i romansi. S obzirom da su zemljani znakovi, oni su i u životu vrlo prizemni i realni. Nikada sebi ne dozvoljavaju nerealna očekivanja. Svaki bik vrlo dobro zna kolike su njegove mogućnosti i šta može da ostvari a šta ne. Bikovi nisu sanjari i zato kroz život prolaze bez puno razočarenja. Veliki su borci u životu i nisu navikli da se žale. Ako i postoji neki problem oni to zadržavaju za sebe i sami sve rešavaju. Jedna od osobina bikova je i da su nepoverljivi, pa je vrlo teško upoznati ih i dopreti do njih. Bikovi su divni prijatelji i ako imate nekoga od prijatelja u ovom znaku vi ste pravi srećnici. Oni vrlo dobro znaju šta je odanost i vernost. Nekada mogu biti neshvaćeni u društvu, jer su oni ipak drugačiji i imaju drugačiji pogled na svet. Bikove krasi lepo ponašanje, oni su neko ko svima drugima može da služi za primer. Male su mogućnosti da vas neki bik povredi i razočara jer su oni u stvari velike Dobrice.(NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

 


STRELAC
Radoznao i energičan, strelac je najveći putnik među znakovima zodijaka. Ovaj vatreni znak ja neko ko može da hoda i bos po trnju. Postoji puno razlika u odnosu na ostale znakove, ali to ih upravo čini posebnim. Strelčevi su veoma oprezne osobe, nikada ne rizikuju i ne preduzimaju ishitrene poteze. Oni su realni i znaju da svaka greška može skupo da ih košta. Dobri su prijatelji i na njih se možete uvek osloniti. Nikada vas neće ostaviti na cedilu, baš onda kada je najteže, nego će biti tu za vas. Svaki strelac ima svoje ideale koji prati i koji ga vodi kroz život. Ako postoji neki znak u horoskopu koji ne voli tračeve i brigu o tuđem životu to su onda strelčevi. Svi oni izbegavaju ljude koji komentarišu tuđe živote. Strelčevi su puni ljubavi i pažnje i nesebično to dele sa bliskim ljudima. Za njih se može reći da su oličenje ljubavi. Strelac neko ko uvek ima svoje mišljenje i retko će se desiti situacija da uradi nešto što je suprotno tome. Njih je veoma lako zavoleti i kraj njih vam ljubav nikada neće nedostajati. Ako vam se desi veza sa osobom rođenom u ovom znaku bićete voljeni do kraja života.

Exit mobile version