Neko bitan

Sta TURSKA MAGIJA predvidja za vas? Izaberite jednu sliku i proverite da li imate SRECE U LJUBAVI.

Turci su od davnina poznati po magiji i predvidjanu sudbine. Od njih smo preuzeli uzivanje u ispijanju tog carobnog napitka – KAFE, ali i gledanja u ŠOLJICU. Izaberite kafu koju bi ste najradije popili i ona će vam dati odgovor na mnoga pitanja o ljubavi. Pre svega o vašoj bivšoj ljubavi, da li će se vratiti ili je samo prošlost.

ODABRALI STE SLIKU 1,EVO STA ONA GOVORI:

Ovu sliku će izabrati samo specifični i probirljivi ljudi, koji se teško zaljubljuju. U ljubavi tražite mnogo i mnogo očekujete, zato vas je teško zadovoljiti. Za vas je najbitnije poštovanje i vernost u vezi, a ljubav se podrazumeva. Nikada ne biste mogli da budete u odnosu u kome nema ljubav, jer takav odnos za vas bi bio nešto blizu smrti. Kada osetite da ponestaje ljubavi, vi se povlačite i brzo nestajete. Svesni ste da je mnogo bolje biti sam, nego sa bilo kim, u vezi ili braku, u kome niste srećni. Naravno to je veoma pametna odluka, ali postoji mogućnost da do kraja života ostanete sami. Retko kada se vraćate u prošlost, jer vi znate da nije nimalo jednostavno i pametno vratiti se na staru stazu. Međutim nekada ne možete da odolite, a to je onda kada volite svim srcem. Svesni ste da ljubav ništa neće promeniti, ali se ipak vraćate tamo gde vas srce vodi. U vezi u kojoj se trenutno nalazite postoje emocije i sa druge strane i osoba koju vi volite jednako pati za vama. Slika koju ste izabrali doneće pomirenje, koje će potrajati i doneti vam puno sreće.

…nastavak na sledecoj strani…

ODABRALI STE SLIKU 2,EVO STA ONA PORUCUJE:

Vama se vrlo često u životu dešava da se vraćate svojim bivšim ljubavima. Vi ne verujete u onu priču da jednom pročitana knjiga uvek ima isti kraj i uporno se vraćate bivšim vezama. Vi ste veliki optimista i nadate se da će se ovaj put nešto promeniti, da je vaš partner shvatio neke stvari i da će se ljubav nastaviti. Morate biti svesni da lažne nade neće doneti ništa bolje i da se tako nešto neće desiti. Vaš muškarac je svestan da ga vi volite i jedini razlog zbog kojeg će se vratiti u vezu je da se malo zabavi. Ako nije bilo ljubavi na početku veze, neće biti ni sada, zato morate biti spremni na novo razočarenje. Srcu se ne može naređivati i ne treba niko da vas ubeđuje da grešite, ali morate biti spremni na to da ćete biti povređeni i izigrani. Jednog dana ćete upoznati nekoga ko će ipak zaceliti sve te rane i poštovati vašu ljubav. Jednoga dana ćete biti srećni, jer vi to zaslužujete. Morate biti strpljivi i iz svog života izbaciti pogrešne ljubavi da bi vam došla ona prava.

…nastavak na sledecoj strani…

ODABRALI STE SLIKU 3,EVO KOJE JE NJENO ZNACENJE:

Slika pod brojem 3 je možda najednostavnija i ona donekle govori o vašem karakteru. Vi ste neko ko nema velike želje, ko voli mir i nema nikakav avanturistički duh. Između ozbiljne veze i flerta ćete uvek odabrati prvu varijantu, jer ste verni i smatrate da u ljubavi nije potrebno švrljati ako imate kraj sebe sve što vam treba. Kada se desi kraj veze, vi ste neko ko mnogo pati i veoma teško prihvata to da je ostavljen. Zbog toga vam je teško i da uđete u novu vezu i poželite nekoga novog blizu svog srca. Nemojte se nadati da će se neka stara ljubav vratiti u vaš život, jer do toga neće doći. Ako se neki bivši vrati, to će biti samo na par dana, ali ništa dobro doneti neće. Mnogo će vas više boleti taj novi kraj jer ste se ponovo nadali a opet razočarali. Ova džezva koju ste izabrali krije tajnu i poručuje da ćete jednoga dana biti srećni i da će se pojaviti osoba kakvu vi zaslužujete. Međutim da bi na vaša vrata ušla nova ljubav, morate za staru ta ista vrata zatvoriti!

Exit mobile version