LAV I VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pred vama je prilika koja će vam promeniti čitav život!

LAV I VODOLIJA – MESEČNI HOROSKOP za OKTOBAR : Pred vama je prilika koja će vam promeniti čitav život!

9 октобра, 2018 Off By ludarito

LAV

Ljubav

Trenutno vam je jako potreban osećaj sigurnosti I pripadanja sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, sigurnost I stabilnost se ne mogu postići na silu, pogotovo ako ste I vi I partner isključivi, posesivni, a pre svega – tvrdoglavi. Moraćete da shvatite da ne možete postići ništa pozitivno I korektno ovakvim načinom ponašanja I promeniti ga, I to oboje. Savet za one koji su u braku jeste da krenu u neko sređivanje ili ulepšavanje doma (iako će to poprilično potkopati vaš budžet) ili ako ništa drugo – da češće priređuju neke sedeljke, zabave, proslave – da u svojoj kući ugoste prijatelje I društvo.

Za one koji su u vezama – nađite neka nova, zajednička interesovanja. Malo oživite I strasti, neće škoditi uopšte. U principu, sve dolazi u obzir, samo svađe zaobiđite u širokom luku. Drugi deo meseca je nešto mirniji, ali I dalje budite na oprezu. Ukoliko ste slobodni, tu I tamo imate mogućnosti za neke strasne momente sa suprotnim polom, ali generalno gledano – kao da se neće otvoriti prave šanse za ljubavnu stabilnost. Upoznaćete I neke nove osobe, ali one prave stvari prolongiraće se tek za novembar mesec.

 

Posao

Mesec u kojem pravite neke velike preseke I promene. Nešto što ste pokrenuli u prethodnom periodu, sada ćete konačno I privesti kraju, iako se mora priznati da ćete prilično istrošiti svoje živce I energiju na to. Neke poslovne saradnje moraćete da postavite na drugačije osnove ili izmenite uslove dogovora.

 

Očekujte povremeno problem u partnerstvima, pritiske na vas – ali prilično bezuspešne. Privatni poslovi su trenutno u fazi reorganizacije, I to će biti završeno na vaše zadovoljstvo. Novac – promenljivo.

 

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca budite oprezniji u saobraćaju, a stoje vam I mogućnosti za manje povrede. Ostatak meseca donosi uglavnom dobro zdravlje, ali I veću potrebu da se odmarate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2