Neko bitan

STAVITE sebe na PRVO MESTO i ne PRISTAJTE nikad da BUDETE DRUGA!

Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba zadovoljavati i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora. Saznajte zašto slobodne devojke umesto slobodnih divnih muškaraca završe u naručju oženjenog dase.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život da provede s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

 

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno ‘da’ statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena i odgovorno hrani svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

 

 

3. Zato što se nemaju problem da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za ‘onim pravim’ svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

 

Zašto nikada ne treba da budeš u ovakvoj vezi?

Drage devojke stavite sebe na prvom mesto i ne pristajte nikad da budete druga!

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je mnogo kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći. Nastavak na sledecoj strani.

 

 

Njegov društveni zivot

Oženjen muškarac, pogotovo ako je stariji, već ima izgrađen krug prijatelja koji uključuje i njegovu ženu i druge bračne prijatelje sa kojim provode vikende i slobodno vreme, i verovatno ne želi da prijatelji koji znaju njegovu porodicu, znaju i za vas.

Njihov brak će najverovatnije opstati

I pored činjenice da u braku postoji neko treći, većina muškaraca se retko kada odlučuje da ostavi ženu. Razloga za to je mnogo, a najčesći su deca i finansije, brakorazvodna parnica i prekid zajedničkog života. Ne treba zanemariti ni činjenicu da i osećanja verovatno nisu potpuno nestala i da oženjen muškarac često traži samo trenutnu zabavu, a ne i dugoročnu vezu. Vaša veza je skrivena od očiju javnosti.

Žene koje ne žele da se vezuju, najčešće upadaju u ovakvu vrstu odnosa. Naime, one najčešće ne žele da ih neko vidi, kao što su njihovi prijatelji i porodica, i ostavljaju sebi otvorene opcije za druge muškarce. Međutim, ako biste želeli da svi znaju za vašu vezu, nalazite se u problemu. Vaš čovek ne želi da se izlaže riziku da bude viđen i da mu to ugrozi brak ili druge odnose kako sa prijateljima, tako i na poslu.

Stariji muškarac je najčešće finansijski ostvaren

Muškarac koji vam je šef i stariji je od vas, moguće je da je do sada ostvario finansijsku stabilnost. Ulaskom u vezu, obasipaće vas raznim poklonima, cvećem ili luksuznim izletima. Takva razna udvaranja, mogu vam i te kako prijati. Međutim, morate da budete svesni toga da su to vrlo prolazne stvari i da zbog trenutnog užitka ne treba gaziti svoj ponos. Da li je vredno?

Exit mobile version