HOROSKOP: Novac stiže jednom znaku! Iznenadni dobitak će vas SPASITI!

HOROSKOP: Novac stiže jednom znaku! Iznenadni dobitak će vas SPASITI!

8 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Imate jako dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem, pa možete da očekujete solidno stanje na ovom polju. Generalno vas očekuje povoljan dan za posao.

LJUBAV: Moguće je da na ljubavnom planu balansirate između dve različite osobe koje vam poklanjaju pažnju. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da donesete neku konačnu odluku.

ZDRAVLJE: Osetljivi su vam sinusi. Moguće je da ćete biti skloni prehladi kao i problemima sa zdravljem u narednom periodu. Imunitet vam je u padu a mogući su i grip i prehlada.

 

RAK

POSAO: Očekuju vas značajne promene na polju posla i finansija. Konačno ostvarujete pomake kojima ste se nadali. Možete da očekujete povoljan da za razrešenja komplikovanih situacija.

LJUBAV: Igrate na sigurno i ne želite mnogo da rizikujete, kako vam samopouzdanje ne bi bilo dodatno poljuljano. Možete da očekujete da danas neće biti preterano velikih promena.

ZDRAVLJE: Naglašen je povećan apetit. Potrudite se da povedete računa o svojoj telesnoj težini kao i o navikama koje imate kada je u pitanju vaša ishrana. Važno je da ne preterujete ni u čemu.

 

LAV

POSAO: Moguće je da vam tokom današnjeg dana niko neće nametati naporan tempo i da će sve ići nekako lagano. Imate sreće kada su u pitanju novi poslovni poduvati.

LJUBAV: Uskoro ulazite u vezu sa osobom koja vam se udvara već neko vreme. Sada ste spremni da uzvratite pažnju i osećanja. Možete da očekujete zanimljivu ljubavnu situaciju.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme ili poteškoće. Možete da očekujete pozitivnu energiju i stabilnost.

 

DEVICA

POSAO: Imate dobre ideje za promenu posla i sve što vam je potrebno jeste pomoć od strane saradnika od poverenja. Pred vama je jako dobar period za realizaciju projekata.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja možda nije sasvim istog porekla kao i vi ili ima neke veze sa inostranstvom. Možete da očekujete veoma zanimljive okolnosti i zbližavanje.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas danas kao i moguće komplikacije vezane za predeo nogu, pa povedite računa o tome. Mirujte i pazite na sebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4