Blizanci ne planiraju prevaru, ali to urade dok kažu „keks“, zaljubljeni Lavovi su verni!

Blizanci ne planiraju prevaru, ali to urade dok kažu „keks“, zaljubljeni Lavovi su verni!

8 октобра, 2018 Off By ludarito

OVAN
Pošto mu je seks važniji od ljubavi, često ima neke tajne veze ili simpatije, ljubavi za koje malo ko zna ili se ne snalazi baš najbolje u ljubavi kada dopusti sebi da njegovim životom preovladaju emocije nad razumom (pošto je u duši romantičar), a to se često dešava. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako oseti da mu se partnerka više ne divi dovoljno ili švrlja sa strane – napušta je.

 

BIK
Iako očekuje lojalnost i privrženost od voljene osobe, to se obavezno ne odnosi i na njega. Kada se nađe u situaciji da iskoristi neku priliku, potrudiće se da njegova partnerka to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu ni brak bez razloga i samo prividno deluje ćudljivo. Veran je dok je partner veran njemu. Za ženu Bika, preljuba je vređanje njenog dostojanstva i zato je spremna da uzvrati udarac.

 

BLIZANCI
Ne planiraju prevaru ali to urade dok kažu „keks“. Ako posumnjaju u vernost voljene osobe, praštaju jer ni sami nisu mnogo bolji. Muškarcima Blizancima, preljuba se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, pokušaće da joj objasne da sve „nije bilo onako kako izgleda“. Nije zlopamtilo, živi u sadašnjici a njegova deviza je „uzmi sve što ti život pruža“.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4