Neko bitan

HOROSKOP: Jedan znak će uploviti u novu vezu! A evo šta očekuje ostale…

 

OVAN

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, moguće je da ćete imati neke manje kočnice na tom planu. Današnji dan vam nije povoljan ni za pokretanje novog posla.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja kada je u pitanju ljubav. Otvaraju vam se brojne prilike za flert i poznanstva. Možete da očekujete veoma uzbudljiv dan za ovo polje.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom su mogući. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, povećajte unos čajeva, vitamina i mirujte. Možetebiti podložni i prolaznoj prehladi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

 

BIK

POSAO: Konačno ćete biti zadovoljni stanjem na ovom planu. Uspeli ste da dođete i do poboljšanja zarade. Možete da očekujete neke lepe vesti tokom današnjeg dana.

LJUBAV: Moguće je da niste preterano usmereni na komunikaciju sa voljenom osobom, što vam ona donekle zamera. Potrudite se da joj poklonite malo više svoje pažnje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravijoj ishrani jer ćete ba taj način moći da predupredite i veći deo zdravstvenih problema. Pritom, u narednom periodu možete biti skloni gojaznosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

BLIZANCI

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da se skoncentrišete na sve. Moguće je da vam je potrebna nečija pomoć kako biste rešili poslovne probleme i obaveze.

LJUBAV: Skloni ste burnim reakcijama i svađama. Ako budete nastavili da raspirujete konflikte, nećete se dobro osećati. Očekuje vas faza koja može biti problematična za vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas. Posetite lekara kako biste proverili svoju dioptriju. Povedite računa i o povišenom pritisku tokom današnjeg dana.

 

RAK

POSAO: Prilično ste tajanstveni i za sada svoju poslovnu taktiku držite daleko od očiju javnosti ali i drugih kolega. Možete da očekujete da će vam neko od njih to zameriti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju znate samo površno ili iz viđenja. Uskoro ćete imati šansu da ostvarite malo bolji odnos. Potrudite se da joj na pravi način priđete.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Naglašeno je da ste nervozni, psihički opterećeni i da osećate da neke stvari nisu onakve kakve bi trebale da budu kod vas.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam neko zatražiti pomoć na radnom mestu. Spremni ste da se nađete kolegama u nevolji. Uvek ste na raspolaganju onima koji su bili fer prema vama.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze sa jednom osobom sa kojom biste na duže staze mogli da uživate. Pred vama je faza u kojoj ćete se lako zaljubiti i poželeti sve.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su mogući, a pogotovo budite oprezni ako se bavite aktivno sportom ili bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti, da ne bi bilo nekih promena.

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati manji problem u kontaktu sa svojim saradnicima. Od vašeg stava mnogo toga zavisi. Potrudite se da budete dovoljno mudri i diplomatični.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav, možete da se nadate strastvenom susretu sa jednom posebnom osobom. Lako ćete uploviti u novu vezu kao i u veća očekivanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Ne biste trebali da se forsirate danas na bilo koji način niti da podižete težak teret. Odmarajte malo danas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

VAGA

POSAO: Nekada delujete preterano nadmeno i zbog toga ne ostavljate dobar utisak na većinu ljudi u poslovnom okruženju. Moguće je da vam oni zameraju stav koji ste zauzeli.

LJUBAV: Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom jer biste veoma lako mogli sasvim nepromišljeno da postupite. Današnji dan vam nije preterano povoljan za ljubav.

ZDRAVLJE: Bolovi u predelu nogu bi mogli da vam stvaraju određene probleme, a pogotovo su vam kolena osetljiva. Pazite se mogućih povreda, preloma, posekotina, ogrebotina itd.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Danas je idealan dan za početak nekog novog posla ili pokretanje nekog novog dogovora i saradnje na ovom planu. Iako je nedelja, vama posao baš cveta.

LJUBAV: Možete da očekujete lepe zajedničke trenutke sa osobom koju volite. Pred vama je veoma romantičan dan u kojem ćete biti ispunjeni lepim osećanjima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete uspeti da dođete do svojih ciljeva i da ćete današnjim danom u svakom smislu biti zadovoljni.

 

STRELAC

POSAO: Želite da se posvetite rešavanju nekih problema, a najbolje se osećate kada uzmete stvari u svoje ruke. Ne želite da se oslanjate na bilo koga osim na sebe.

LJUBAV: Mogući je da vam stanje sa voljenom osobom trenutno nije najbolje. Ako ste slobodni, dopada vam se Lav. Očekuje vas zanimljiv kontakt sa njim u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada, pa povedite računa o svom zdravlju. Potrudite se da poradite na tome da ojačate svoj imunitet i da se pripremite za viruse i infekcije koji bi mogli da uslede.

 

JARAC

POSAO: Ne volite da zavisite od bilo koga i dajete svoj maksimum kako biste poslovne okolnosti sasvim prilagodili sebi. Pred vama je dan u kojem ćete dosta raditi.

LJUBAV: Intuicija vam jako dobro radi. Vaš osećaj u vezi voljene osobe ne greši. Poslušajte svoje instinkte. Ukoliko ste slobodni, prićiće vam jedna zanimljiva osoba danas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna i odmora. Moguće je da ste preterano iscrpljeni zbog obaveza i da nikada nemate dovoljno vremena za san. Iskoristite današnji dan za to.

 

VODOLIJA

POSAO: Poslovno partnerstvo koje sklopite danas može da vam bude veoma važno. Očekuje vas povoljan dan za posao. Iako je nedelja, vi ćete uspeti da obavite neke važne stvari.

LJUBAV: Voljena osoba je raspoložena da vam ugodi i da vam se maksimalno posveti. Uživaćete u pažnji koju dobijate. Spremni ste da se opustite i oslobodite pored nje.

ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera jer biste mogli da imate neke probleme sa zdravljem. Slatkišima nađite zdravu, adekvatnu zamenu, poput svežeg voća na primer.

 

RIBE

POSAO: Konačno ćete čuti neke lepe vesti vezane za vašu poslovnu situaciju. Imate čemu da se nadate i radujete! Očekuje vas dan u kojem ćete generalno biti dobro raspoloženi.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene na ljubavnom planu tokom današnjeg dana. Ako ste u vezi- zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom i ne brinete ni o čemu.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim i bolnim stanjima. Možete da očekujete da će vam na polju zdravlja današnji dan biti nešto teži, pa ako vas bilo šta muči- posetite lekara.

Exit mobile version