HOROSKOP: Jedan znak će uploviti u novu vezu! A evo šta očekuje ostale…

HOROSKOP: Jedan znak će uploviti u novu vezu! A evo šta očekuje ostale…

7 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i nije vam lako da se skoncentrišete na sve. Moguće je da vam je potrebna nečija pomoć kako biste rešili poslovne probleme i obaveze.

LJUBAV: Skloni ste burnim reakcijama i svađama. Ako budete nastavili da raspirujete konflikte, nećete se dobro osećati. Očekuje vas faza koja može biti problematična za vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas. Posetite lekara kako biste proverili svoju dioptriju. Povedite računa i o povišenom pritisku tokom današnjeg dana.

 

RAK

POSAO: Prilično ste tajanstveni i za sada svoju poslovnu taktiku držite daleko od očiju javnosti ali i drugih kolega. Možete da očekujete da će vam neko od njih to zameriti.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju znate samo površno ili iz viđenja. Uskoro ćete imati šansu da ostvarite malo bolji odnos. Potrudite se da joj na pravi način priđete.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući kod vas. Naglašeno je da ste nervozni, psihički opterećeni i da osećate da neke stvari nisu onakve kakve bi trebale da budu kod vas.

 

LAV

POSAO: Možete da očekujete da će vam neko zatražiti pomoć na radnom mestu. Spremni ste da se nađete kolegama u nevolji. Uvek ste na raspolaganju onima koji su bili fer prema vama.

LJUBAV: Moguć je početak nove veze sa jednom osobom sa kojom biste na duže staze mogli da uživate. Pred vama je faza u kojoj ćete se lako zaljubiti i poželeti sve.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa zglobovima su mogući, a pogotovo budite oprezni ako se bavite aktivno sportom ili bilo kojom vrstom fizičke aktivnosti, da ne bi bilo nekih promena.

 

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete imati manji problem u kontaktu sa svojim saradnicima. Od vašeg stava mnogo toga zavisi. Potrudite se da budete dovoljno mudri i diplomatični.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan za ljubav, možete da se nadate strastvenom susretu sa jednom posebnom osobom. Lako ćete uploviti u novu vezu kao i u veća očekivanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kičmom su naglašeni kod vas. Ne biste trebali da se forsirate danas na bilo koji način niti da podižete težak teret. Odmarajte malo danas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4