DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR : Dan je kao stvoren za ljubav,ukoliko idete na sastanak, očekujte da ćete se odlično provesti

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR : Dan je kao stvoren za ljubav,ukoliko idete na sastanak, očekujte da ćete se odlično provesti

7 октобра, 2018 Off By ludarito

Vaga

Pred vama je svakako divan dan, jer možete upoznati dosta ljudi, interesantnih, fascinantnih i svakako vrednih vas. Planetarno poravnanje ohrabruje vas da podelite svoja osećanja onda kada je to primereno, a ne da ih nosite i pokazujete kao ordenje, jer već sutra stvari mogu biti drugačiej. Ne mnogo, ali dovoljno da ne poželite da ste juče toliko na sav glas pričali o svojim emocijama.

Škorpija

Zvezde će vam pomoći danas da prevaziđete neki mali problem u vezi. Ukoliko između vas dvoje postoji nešto što treba rešiti ili neki treći prouzrokuje probleme, onda je najbolje da danas to sve ostavite po strani i okrenete se jedno drugom. Svakako će vas romantična atmosfera današnjeg dana oboje ohrabriti i usrećiti.

Strelac

Pred vama je dan kao stvoren za sanjarenja. Planetarno poravnanje ohrabriće vas da razmišljate o kvalitetima svog idealnog partnera – njegovim-njenim karaktiristikama, hobijima, izgledu, smislu za humor i drugim atributima. Velike su šanse (a zvezde su se pobrinule za to) da će se upravo takav neko pojaviti pred vama uskoro.

Jarac

Dan je kao stvoren za ljubav a biće i nekih predznaka. Imate veliki potencijal da proživite današnji dan na najromantičniji način (ukoliko imate partnera svakako da ćete zajedno uživati u tim trenucima). Ukoliko idete na sastanak, očekujte da ćete se odlično provesti – onako kako niste nikada do sada u životu.

Vodolija

Iako ćete biti malo konfuzni oko motiva vašeg partnera za nešto, zvezde vas ohrabruju da mu-joj verujete. Možda ne razumete zašto nešto radi, ali sve što treba da znate jeste da radi u vašem interesu. Odahnućete kasnije, možda već sutra, i uvideti koliko ste bili blesavi kada ste sumnjali.

Ribe

Zvezde su vam pripremile za danas obilje romantičnim momenata. Ukoliko imate partnera, svakako treba da isplanirate romantično veče, uz muziku i sveće, jer je ovo vreme kada ćete biti na sedmom nebu. Iskoristite sva svoja aromatična ulja i cveće, omiljenu hranu i poslasticu.

Стране: 1 2 3 4