Neko bitan

ODABERI JEDNU OBALU i saznaj šta ti nedostaje i ŠTA BI TE NAJVIŠE USREĆILO U ŽIVOTU.

OBALA BROJ 1

Vi ste neko kome je prijateljstvo veoma bitno u životu. Medjutim, u poslednje vreme primećujete da se vaši prijatelji menjaju i to vam se ni malo ne dopada. Potpuno ste svesni da se prave vrednosti više ne cene i da prijateljstvo polako gubi svoju čar. To je ono sa čime se vi ne mirite, što vas boli i što ne možete da prihvatite jer ste vi i dalje isti. Kod vas je prijateljstvo još uvek na ceni i zato vas boli ova novonastala situacija. Na trenutke vas čak uhvati panika i bes, jer shvate da se svet menja onako kako ne treba. Ono što bi vas učinilo srećnim je odlazak na jedno ovakvo ostrvo. Vama je potreban odmor i mir, potrebno je da se smirite da bi ste razumeli sve ove stvari koje ne možete promeniti. Vi ste veoma emotivni i osetljivi i bilo bi dobro da možete sebi priuštiti jedan ovakav odmor. Na ovakvom mestu bi ste pronašli mir i odmor od lažnih prijatelja. Sve bi se kockice složile i sigurno bi ste pronašli novi razlog za sreću.

 

…nastavak na sledecoj strani broj 2…

OBALA BROJ 2

Ono što vama nedostaje u životu su izazovi i nova energija. Trenutno se nalazite u nekoj fazi života, kada se ništa ne dešava i to vam ne prija. Vi niste neko ko može dugo da stoji u jednom mestu. Ne podnosite monotoniju i jednolične dane. Ono što vama nedostaje su upravo izazovi. Treba vam neki izazov, neki novi cilj, neko novo dešavanje, nešto da vas pokrene. Ono što bi vas učinilo srećnim je upravo jedno ovakvo mesto kao na slici, jedno pusto ostrvo na kome bi ste mogli da uživate i napunite baterije. Vi ste neko ko voli brz život ali ste svesni i da život brzo protiče i da nema vremena za čekanje. Vrlo razumno razmišljate i uvek donosite prave odluke, tako da smo sigurni da ćete i ovaj put doneti pravu odluku.

 

…nastavak na sledecoj strani broj 3…

OBALA BROJ 3

Vi ste neko ko nas sve stvari u životu gleda kao na prolazne stvari i smatrate da sve ima svoj rok trajanja. Upravo zato ne čekate da se bilo šta samo po sebi desi, nego pokušavate da se izborite za svoje mesto i svoju sreću. Svesni ste toga da vreme leti i ne moze se vratiti, zato svaki trenutak pametno koristite. Ono što vama najviše nedostaje u životu jeste ustvari ljubav. Vi bi ste bili najsrećniji da ste na jednom ovakvom mestu kao što je na slici. Bila bi vam dovoljna jedna obična brvnara i voljena osoba u njoj. Ljubav je ta koja vam je trenutno najpotrebnija i koja bi vam u svemu pomogla i ulepšava život. Uz pravu ljubav bi ste se odmorili i otklonili svakodnevni stres koji se danima nagomilava. Vi ste veoma skromni i nemate velike želje, zato je ljubav najlepši poklon za vas. Vaše srce je veliko i zaslužuje jednu veliku pravu ljubav. Ostrvo koje ste izavrali bi bilo odlično za odmor. Tu bi ste skupili dovoljno energije za nove borbe u vašem životu i spremno bi ste dočekali novu ljubav.

Exit mobile version