HOROSKOP: Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

HOROSKOP: Bikovima se udvara Rak, Devicu očekuje priliv novca

5 октобра, 2018 Off By ludarito

RAK

POSAO: Pred vama je veoma važan dan kada je u pitanju polje posla! Možete da očekujete jako dobre rezultate. Ukoliko ste nezaposleni može da vam se otvori sasvim nova prilika.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Moguće je da ćete uskoro ući u bračnu zajednicu ili doneti neke druge sudbinske odluke koje će za vas biti veoma značajne.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i potrebna vam je veća fizička aktivnost. Dok trenirate imate osećaj da se oslobađate stresa i da se napajate pozitivnom energijom koja vam unosi osećaj mira.

 

LAV

POSAO: Pozitivan dan je pred vama! Očekuju vas brojna nova dešavanja na polju posla. Moguće su i ponude vezane za inostranstvo. U svakom slučaju možete da računate na dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas jako lepi trenuci na polju flerta. Dobijate pažnju suprotnog pola gde god da se pojavite. Odgovara vam takva atmosfera i uživate u njoj.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i na polju zdravlja nemate probleme. Današnji dan vam je jako dobro postavljen pa treba da se potrudite da ga maksimalno iskoristite za sebe i svoje potrebe.

 

DEVICA

POSAO: Dolaze vam važne promene na polju finansija. Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Možete da očekujete da ćete lako ostvariti sve ono što ste zamislili za današnji dan.

LJUBAV: U vama se budi potreba da budete sa voljenom osobom što više. Moguće je da ćete uspeti da pokrenete neka nova i strastvena dešavanja. Pokazaćete joj da vam je stalo do vaše zajednice.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost umerenog tipa, ne biste trebali da se forsirate van svojih granica. Potrudite se da pazite na sebe, da unosite dovoljno tečnosti i da dovoljno odmarate.

 

VAGA

POSAO: Vreme je za važne odluke. Sada više nema odugovlačenja. Mnogo toga zavisi samo od vas. Potrudite se da budete spremni da se suočite sa okolnostima koje su pred vama.

LJUBAV: Voljena osoba će preuzeti inicijativu u vašem odnosu, što vam veoma prija. Očekuje vas veoma prijatan dan kada je u pitanju emotivno polje. Sve će ići mnogo bolje nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i potrebno je da sebi priuštite neophodnu negu. Posavetujte se sa svojim dermatologom o problemima koji vas muče. Za sve postoji rešenje samo je potreban savet stručnjaka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4