Napredak na poslu ovim znacima horoskopa donosi sjajnu zaradu!

Napredak na poslu ovim znacima horoskopa donosi sjajnu zaradu!

4 октобра, 2018 Off By ludarito

 

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da donosite odluke kada ste pod pritiskom ili stresom. Sačekajte da se stvari malo slegnu. Brzopletost se više puta pokazala kao vaš apsolutni neprijatelj.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti malo razočarani u voljenu osobu. Ako ste slobodni, tražite novog partnera. Spremni ste da flertujete i da budete otvoreniji ka suprotnom polu.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više tokom današnjeg dana. Prijaće vam što više sna kao i neko vreme koje budete uspeli da izdvojite samo za sebe. Odgledajte dobar film uz šolju toplog čaja.

 

RAK

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati stresne situacije. Ostajete dosledni svojim principima i veoma uporni. Jako vam je važno da dođete do konkretnog ostvarenja ciljeva.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja se na neki način izdvaja od okruženja na koje ste navikli. Sasvim je originalna i posebna na svoj način. Spremni ste da joj priđete.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije! Očekuje vas dan koji može da bude veoma povoljan za vežbanje, teretanu, bavljenje sportom ili bilo kojom fizičkom aktivnošću.

 

LAV

POSAO: Nije najbolja atmosfera na poslovnom planu, pa ćete samo čekati da odete kući i završite sa poslom. Moguće je da vas odnosi među kolegama stavljaju pod pritisak.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali pre nekog vremena, i došao je trenutak da se komunikacija sa njom pokrene. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak nekih minerala u organizmu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko toga. Najbolje bi bilo da uradite detaljne nalaze krvne slike u narednom periodu.

 

DEVICA

POSAO: Manji sukob sa autoritetima bi ipak mogao da se razreši. Potrudite se da sami dodatno ne komplikujete situaciju koja već sama po sebi nije preterano dobra po vas.

LJUBAV: Veoma ste vatreni i ostavljate jako dobar utisak na voljenu osobu. Pred vama je zanimljiv dan. Ukoliko već imate partnera, još jednom ćete mu pokazati da ga bezuslovno volite.

ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni i prijala bi vam masaža kako biste se izborili sa poteškoćama. Posavetujte se sa fizijatrom oko vežbi koje biste mogli da praktikujete za leđa.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4