Oktobar donosi IZNENAĐENJA: Astro prognoza za NOVAC I POSAO nekima se neće dopasti!

Oktobar donosi IZNENAĐENJA: Astro prognoza za NOVAC I POSAO nekima se neće dopasti!

2 октобра, 2018 Off By ludarito

 

Venera, vladar Vage, je u 2. kući, kući zarađenog novca, zajedno sa Jupiterom…Od 5. oktobra 2018. godine Venera je retrogradna, a 10. oktobra pridružuje joj se Merkur, zatim ga 23. oktobra sledi Sunce. To znači da morate biti jako oprezni kada trošite novac!

 

Ovan

 

Tokom oktobra 2018. godine aktivirana je kuća novca Ovna, a Venera, planeta koja vlada poslom Ovna, 5. oktobra kreće retrogradno kroz kuću zajedničkih sredstava, pozajmica, poreza, nagrada, dobitka, poklona, nasleđa i novca. Nije povoljan period za potpisivanje novih ugovora, posebno ako se radi o novcu. Nije povoljan period ni za pozajmice ili veće investicije.

 

Ovaj mesec dovedite račune u red, isplanirajte otplatu dugova i srežite neke troškove. Ako sagledamo iz drugog ugla, može doći do žustrih rasprava s voljenom osobom zbog zarađenog i potrošenog novca, kao i koliko ko doprinosi u zajednici.

 

Sa Uranom u kući zarađenog novca i planetama iz 8. kuće s kojima je u opoziciji, možemo reći da se ovde radi o finansijskojnestabilnosti, ali i o želji da se postane nezavisan i da se izgradi sopstvena budućnost. Na poslu ćete biti na dobitku, ako dovršite započeto. Potrudite se, pokažite šta možete i nemojte se suprotstavljati nadređenoj osobi.

 

U kući posla Ovna imate dosta aktivnog Merkura. To znači da se može ukazati prilika za novim i boljim poslom ili da ćete postići sjajne stvari na sadašnjem poslu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4