ONA JE USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA, ona je žena JARAC!

ONA JE USPEŠNA U SVEMU, JAKA I KAD JE ŽIVOT LOMI, NESEBIČNA, PRAVIČNA I ISKRENA, ona je žena JARAC!

30 септембра, 2018 Off By botanika

izazove zavist kod drugih. Ona je alfa ženka koji će stati na crtu svima koji je izazovu, ali rekto će izgubiti smirenost, gledaće da reši stvari u njenu korist na suptilniji način.

Veoma jaka, žena Jarac će se izdići iz svake teške situacije ili razočarenja. Poznate žene Jarci su: Sijena Miler, Kate Moss, Marlene Dietrich i Janis Joplin.
Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.
Žena Jarac voli posao u dobro organizovanom okruženju gde može da pokaže svoje brojne veštine. Ona brzo napreduje u poslovnom svetu i kada dobije unapredjenje biće odličan šef. Ona neće biti impulsivna i donositi preuranjene poteze kako bi došla do unapredjenja. Sigurnost je veoma važna za nju. Ona je odgovorna i vredna radnica.

Стране: 1 2 3