Neko bitan

LJUBAVNI HOROSKOP Od 01.- 07. OKTOBRA: Blizance očekuju trzavice, Ribe opasno vas privlači “zabranjeno voće”

Ovan

Venera, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, polako usporava da bi od 5-og oktobra krenula retrogradnim hodom.

 

Možda ne od početka nedelje, ali već tamo negde od utorka ili srede primetićete da komunikacija sa voljenom osobom počinje polako da klacka i da vam „bolje ide“ da se raspravljate nego da se dogovarate.

Pazite, tek smo zakoračili u period retrogradne Venere, pa bi bilo fino da od samog starta pokušavate da održavate odnos sa partnerom u nekim finim i normalnim okvirima….

 

Ukoliko ste usamljeni, pred vama je nedelja sa ne baš nekim naročitim ljubavnim šansama. Uživajte sa prijateljima i čekajte svoj momenat.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Bik

U ovoj nedelji će se češće javljati sitni problemi oko svakodnevnog funkcionisanja i dogovaranja sa voljenom osobom. Imaćete osećaj da druga strana namerno sabotira vaše planove ili da joj smeta sve što vi predložite, a da insistira na nekom svom načinu i ispunjenju svojih ličnih potreba. Povremeno će biti usputnog „peckanja“, ali uglavnom ćete uspevati da ostvarite kakav takav sklad. No, ovo je tek početak perioda u kojem treba biti obazriv i spremniji na kompromis. Ukoliko ste usamljeni, imate interesantnu komunikaciju sa suprotnim polom, ali malo je verovatno da će vas neko istinski dotaći i učiniti da poželite da ostvarite nešto više od prijateljskog kontakta.

 

Blizanci

Neke kratkotrajne trzavice, razmimoilaženja u mišljenjima i dogovorima biće aktuelni u prvih par dana sedmice u koju ulazite. No, pošto vam je komunikacija sada dovoljno dobra da možete da razgovarate na pravi način o svakom problemu, malo je verovatno da će bilo šta od ovog napraviti iole trajniji ili veći raskol između vas dvoje. Brzo ćete preći preko svega i nastaviti dalje. Ukoliko ste u mogućnosti, dane vikenda iskoristite za zajedničko kraće putovanjce ili makar provedite što više vremena u nekim zabavnim aktivnostima. Ukoliko ste usamljeni, u trenutku vam se može učiniti da osoba koja vas zanima ne reaguje na vaše udvaranje. No, vrlo brzo će se komunikacija poboljšati i možete nastaviti dalje…

Rak

I vi I partner ćete u ovoj nedelji biti u nekom čudnom raspoloženju, pogotovo u prvih par dana. Bićete nervozni, isključivi, povremeno ljubomorni, a u svakom slučaju – komunikacija vam neće biti baš najjača strana. No, sve su ovo prolazni momenti koji se mogu relativno lako prevazići. Sa malo dobre volje i nešto više spremnosti na kompromis – sve se može regulisati i drugi deo nedelje provesti u jednoj mirnijoj i opuštenijoj atmosferi. Oni koji su usamljeni – Venera u vašem polju ljubavi usporava i kreće unazad od 5-og oktobra, što će doneti zastoj u odnosu sa nekim ko vam je simpatičan ili koga želite da osvojite. Neki od vas dosta razmišljaju o bivšem partneru i razmišljaju da li da ostvare kontakt.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Lav

Neće biti baš lako uvek u ovoj nedelji pronaći prave reči u razgovoru sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Umećete da s vremena na vreme potkačite jedno drugo, ali ćete isto tako brzo I zaboravljati sitnice koje su vas iznervirale. I jedno I drugo umete da budete tolerantni kada to želite, a isto tako – oboje možete I raspravu preokrenuti u smeh I dobru energiju. Vodite se ovim principom I više se posvetite jedno drugom. Ukoliko ste usamljeni, ako ste u prethodnom periodu upoznali neku interesantnu osobu, to se sada razvija I donosi vam oboma mnogo smeha I finu komunikaciju. Još uvek ste pomalo oprezni zbog nekih prošlih grešaka, ali osećate da se polako raskravljujete.

Devica

Neka nezadovoljstva u vama polako rastu, ali još uvek se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom. U ovoj nedelji I vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, pogotovo u prvom delu sedmice, jer ste dosta opterećeni poslom I novčanim pitanjima. No, nekako ćete funkcionisati sa voljenom osobom, uglavnom izbegavajući pitanja koja bi mogla da unesu pometnju ili negativnu energiju u vašu vezu. Oni koji su usamljeni imaju promenljivu komunikaciju sa osobom koja im se dopada. Takođe, u ovom se periodu može pojaviti još neko ko bi vas zainteresovao, ali nikako nećete uspevati da provalite da li i ta osoba oseća isto prema vama.

Vaga

Često ćete osećati da ne postoji dovoljno razumevanja između vas I emotivnog ili bračnog partnera. Iako se trudite da funkcionišete normalno, evidentno je da ispod površine stoje mnoga pitanja I problemi koje za sada uspešno izbegavate da pokrenete. Pitanje je samo koliko dugo ćete ćutati. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to. Ukoliko ne možete – bolje nemojte stvari pogoršavati. Dajte sebi još malo vremena da sagledate vaš odnos sa svih strana. Oni koji su usamljeni, sigurno je da postoje osobe koje su zainteresovane za vas. No, vi za sada samo održavate neku površnu komunikaciju, dok ste suštinski okrenuti samo sebi i ne naročito zainteresovani za bilo koga…

Škorpija

Venera u vašem znaku I polju ličnosti usporava I sprema se za retrogradno kretanje od 5-og oktobra. Ovo je osetljiv period za vas ukoliko ste u vezi ili u braku, jer konstantno imate osećaj da nešto nije u redu, konstantno preispitujete svoja osećanja, ali I ponašanja voljene osobe. Neke informacije koje dolaze do vas u prvom delu nedelje vam se ni malo neće dopasti, što može proizvesti sarkastične ili “ubadajuće” komentare prema partneru. Samo polako, ne žurite sa odlukama I ne budite brzi na jeziku….Ukoliko ste usamljeni, sa ovom Venerom itekako možete privući nekog od bivših partnera ili poznanika ponovo u svoj život. No, videćemo šta će se dešavati na dalje – ovo je tek početak….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Strelac

Partner je vrlo sumnjičav I nepoverljiv tokom ove sedmice, pa ukoliko nešto krijete – potrudite se da to I ostane tajna. No, u suštini – krili ili ne krili, isto vam se hvata – voljena osoba će vas proučavati, pažljivo posmatrati I analizirati svaki vaš pokret….To što će se slatko osmehivati I čavrljati ne znači da u svojoj glavi ne tumba raznorazna pitanja….Takođe, možete imati problema oko zajedničkih planova I finansija. Ukoliko ste usamljeni, nije da nema udvarača, nije da nema interesantnih osoba oko vas. Ali jednostavno, kao da se ne događa “ono nešto” što je vama potrebno, kao da niko ne uspeva da probudi u vama onaj pravi ljubavni plamen.

Jarac

U potpunosti ste okrenuti poslu, materijalnoj situaciji I finansijskim pitanjima I za voljenu osobu ili bračnog partnera imate sve manje vremena. Retki zajednički trenuci, vaša energetska iscrpljenost – čak I kada se vidite, nećete moći da budete “pravi vi”. Najviše će vam odgovarati da se povučete I dumate neke svoje misli. Partner za sada ne reaguje na ovakva vaša ponašanja, ali ukoliko se ona nastave – možete imati problem. Pokušajte da se makar povremeno posvetite I osobi koju volite. Ukoliko ste usamljeni, trenutno vam se udvaraju makar dve osobe. Zanimljivo je vama da povremeno flertujete, ali se ne upuštate ni u šta ozbiljnije. Nekima od vas još uvek je bivša ljubav u mislima….

Vodolija

Uglavnom ste u ovom periodu dovoljni sami sebi. S vremena na vreme potrebna vam je partnerova pažnja, a onda očekujete da se druga strana prilagodi vašem vremenu I potrebama. Mogli bismo reći da je ovo pomalo sebično funkcionisanje, ali jednostavno – takav vam je period. Ako ništa drugo – makar u ovim danima neće biti nekih rasprava, negativne energije. Mnogo bolje I mnogo više ćete sebe davati prijateljima….Ukoliko ste usamljeni, flertovanje je tu, neki zanimljivi ljudi su tu, I mora se priznati da čak postoje I osobe koje vas onako, prilično “čačkaju” u mozak. Ali, konkretnih dešavanja nema. Možda trenutno niste spremni da se upustite u ljubavisanja bilo koje vrste….

Ribe

Smatrate da partner nije dovoljno prisutan, da njegova podrška izostaje I da je okupiran sobom I svojim ličnim prioritetima. Prijatelji vam skreću pažnju da možda očekujete previše, da ste zahtevni I da pokušate da razumete voljenu osobu, kojoj definitivno nije lako. Radna nedelja može doneti promenljivo funkcionisanje I osećanja, ali bi situacija oko vikenda već trebala da se smiri, a vas dvoje uspete da provedete više vremena zajedno. Ukoliko ste usamljeni, opasno vas privlači “zabranjeno voće”, ali za sada uspevate da odolite svojim impulsima I strastima. Sa druge strane – udvara vam se više osoba, što vam je u jednom trenutku baš zanimljivom, ali vas već u drugom umara I smara….

Exit mobile version