Numerološka prognoza za OKTOBAR: Trojke očekuje sreća, Sedmice će ostvariti poslovni uspeh a Osmice dominiraju

Numerološka prognoza za OKTOBAR: Trojke očekuje sreća, Sedmice će ostvariti poslovni uspeh a Osmice dominiraju

29 септембра, 2018 Off By ludarito

 

DVOJKA

Ovaj mesec je sjajan za neke nove početke, posebno kada su u pitanju kreativni projekti. Oslonite se na svoju intuciju i nećete se prevariti. Bićete veoma duhotivi i simpatični svima, osim možda stalnom partneru, naročito ako je pripadnik parnog broja. Ako mu budete nametali svoju volju, a takva tendencija postoji i kada je u pitanju poslovna saradnja, konflikti su neminovni. Za žene je ovo mnogo bolji mesec nego za muškarce. One će moći da dožive divnu ljubavnu priču sa vrlo aktivnim, atraktivnim i dinamičnim muškarcem, dok će jači pol biti prilično zbunjen pred eventualnom konkurencijom. Ako ste jedan od njih, nemojte dozvoliti da vas bilo šta omete u ostvarenju ciljeva.

 

TROJKA

Veseloj Trojci kojom vlada Jupiter odgovara u potpunosti ovaj mesec, ali može na vas delovati prilično iritirajuće ako ste preterano ambiciozni. Osećate se prilično sigurnim u društvu aktivnih i dinamičnih osoba, ali vama može nedostajati inicijative u svakom pogledu. Nemojte misliti da treba da se potčinite tuđoj volji da biste bili prihvaćeni ili voljeni. Vaša energija je pomalo u padu jer ćete se tokom prvog dela meseca maksimalno trošiti, često na nepotrebne poslove ili aktivnosti koje vam ne donose satisfakciju. Žene Trojke biće podložne čarima vrlo iskusnih mačo muškaraca, a oni će vrlo jednostavno sebe prepustiti čarima jačih, dinamičnih i preduzimljivih žena. Već krajem meseca sledi razočaranje.

 

ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog koloseka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promene, na enegiju Jupitera koja će delovati povoljno na vašeg vladaoca Saturna. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni. Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti meta iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3 4