Nedeljni horoskop od 1. do 7. oktobra 2018: Ova sedmica je najbolja za Vage, Škorpije i Strelčeve

Nedeljni horoskop od 1. do 7. oktobra 2018: Ova sedmica je najbolja za Vage, Škorpije i Strelčeve

29 септембра, 2018 Off By ludarito

Škorpija

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna nedelja će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

Strelac

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidno postojeće stanje u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte neki akcioni film.

Jarac

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše emotivne odnose podjednako raznoliko. Možete da bežite, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpeti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva koraka napred pa jedan nazad. Tako bi mogla da se opiše vaš radna nedelja ovih dana. Ipak, kad saberete sve, nije tako loše, jer se ipak nešto pomera. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

Ribe

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato je najbolje da ćutite.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas živcirati što će neke vaše kolege funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmerite da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

 

Стране: 1 2 3 4