HOROSKOP: Saznajte ko treba da ŠTEDI NOVAC, a kome je VREME ZA DIJETU

HOROSKOP: Saznajte ko treba da ŠTEDI NOVAC, a kome je VREME ZA DIJETU

29 септембра, 2018 Off By ludarito

VAGA

Niste raspoloženi za priču i druženje i mnogi se pitaju koji je razlog ovakvog ponašanja. Moguće je da vas izjeda jedno saznanje i plašite se da ne biste bili u stanju da ga zadržite za sebe. Ne bi bilo loše da se poverite jednom članu porodice. Ne morate ispričati detalje, ali predočite o čemu se radi, kako biste znali na koji način da se postavite u novonastaloj situaciji.

ŠKORPIJA

Partner će zahtevati vašu punu pažnju i raspoložen je da satima govori o stvarima koje vas ne zanimaju, pa pokušajte da napravite kompromis. Čuvajte se nepromišljenih izjava koje bi mogle da povrede njegova osećanja. Imaćete potrebu da veći deo dana budete u pokretu, a to će vam oduzimati mnogo energije. Izbegavajte nepotrebnu sekiraciju.

STRELAC

Volite da se nađete u situacijama koje donose intenzivne emocije zbog kojih se osećate živim. Povedite računa o granicama, jer ćete biti skloniji nešto rizičnijem ponašanju. Potrudite se da budete popustljiviji prema emotivnom partneru i zaboravite na kriticizam. Dan je pogodan i za kraće putovanje ili nova saznanja. Organizujte vaše slobodne aktivnosti.

JARAC

Vi ste velikodušni prema mnogima, ali kada je reč o vašem emotivnom partneru, nailazite na poteškoće da mu udovoljite. Ne bi bilo loše da naučite jednu važnu lekciju – da kažete „ne“. Ne dozvolite da vas iko iskorištava, pa čak i kada se radi o vama bliskim ljudima. Ne donosite nikakve drastične poslovne odluke, a ukoliko ste u potrazi za poslom, sačekajte povoljniji momenat.

VODOLIJA

Pokušajte da povratite optimizam i u situacijama kada se stvari ne odvijaju po vašim zamislima. Ponekad nije loše biti strpljiv, čak i kada svi znakovi ukazuju da treba da odustanete. Danas biste mogli prijatno da se iznenadite. Takođe, danas ste i veoma šarmantni i odlično komunicirate sa svima iz vašeg okruženja. Zdravlje je u najboljem redu.

RIBE

Jednu odluku koju ste nedavno doneli treba da revidirate. Poželjne su manje promene, a ne drastične. Takođe, nađite vremena da se posvetite stvarima koje vas interesuju. Dobro bi bilo da od danas povedete računa o ishrani. Vi generalno nemate zdravstvenih problema, ali ste skloni dobijanju na težini. Ne bi bilo loše da konsultujete nutricionistu i počnete sa fizičkom aktivnošću.

Стране: 1 2 3 4