Bez čega ne mogu da zamislite život: Lav želi ugled, Ribe traže ljubav, a Vodolija…

Bez čega ne mogu da zamislite život: Lav želi ugled, Ribe traže ljubav, a Vodolija…

29 септембра, 2018 Off By ludarito

STRELAC

Bez druženja, planiranja i putovanja, vi kao da ne živite. Potrebna vam je podrška prijatelja, mada ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske. Pred sobom uvek morate da imate plan koji vas vuče napred, a najbolje se osećate kada ste daleko od kuće.

 

JARAC

Potrebni su vam razumevanje, status i poredak kako biste savršeno funkcionisali. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas. Odmalena kujete plan kako da se popnete na vrh, gde ćete biti nezavisni i slobodni. Perfekcionizam, upornost i nepokolebljivost vaši su glavni aduti.

 

VODOLIJA

Nezavisnost, sloboda i bratstvo. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije. Sanjar ste i idealista, stalno u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Umete i da planirate, pošto vama, osim Saturna, upravlja i Uran, planeta budućnosti, a najbolje se osećate kada pomažete drugima.

 

RIBE

U životu su vam neophodni ljubav, religioznost i posvećivanje. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči. Stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu. Kroz molitvu i meditaciju, postižete duhovni mir. Dobar ste saradnik, uvek spremni da se žrtvujete za kolege.

Стране: 1 2 3 4