ONA JE NEŽNA, OSEĆAJNA , DOBROĆUDNA! ONA JE ŽENA KOJU SVI VOLE I KOJA SVIMA PRIJA. ONA JE MAGIČNA ŽENA RIBA!!!

ONA JE NEŽNA, OSEĆAJNA , DOBROĆUDNA! ONA JE ŽENA KOJU SVI VOLE I KOJA SVIMA PRIJA. ONA JE MAGIČNA ŽENA RIBA!!!

28 септембра, 2018 Off By botanika

 

Duhovna, radoznala i nežna, žena Ribe je pravi sanjar. Ona stavlja veliki naglasak na svoju intuiciju, emocije i svet duhovnosti i religije. Ona je žena koja je uvek u potrazi za dubljim značenjem. Žena Ribe apsorbuje događaje oko sebe, i tako povezuje stvari koje drugi ljudi ne bi ni videli. Ona primećuje obrasce u osećanjima i postupcima drugih ljudi, a može biti prilično pronicljiva o tome šta ih motiviše.

Žene Ribe su često umetnici, vole da izražavaju svoje unutrašnje strasti kroz boje, ples ili pesmu. Njihov rad je često čudan, ali uvek očaravajući. Poznate žene Ribe su:  Anais Nin, Elizabet Tejlor i Liza Minnelli.

Žena Ribe u ljubavi očekuje magiju i misteriju, kao što je vodeni svet u kome ribe plivaju. Ona voli da bude zaljubljena, za nju je to predivan san na javi. Ljubav je zavođenje njenih čula, a ona uživa da bude zavedena. Romantika je za ženu Ribu poput letnje oluje, kreće od tople kišice, kroz sukobe grmljavine i munja, a završava se tišinom posle oluje. Ona daje sve kada je u pitanju ljubav. Veran ljubavnik i odan partner, ništa ne čini ženu Ribe ispunjenom kao ljubav.

U ljubavi, žena Riba daje mnogo, ali ne sve. Žene Ribe nisu ni slabe ni jake osobe, one su nešto između. Nemojte je gurati preko njenih granica i kada izgleda da ih nema. Izbegavajte da iskorišćavate njenu dobru prirodu  i želju da se žrtvuje za druge. Ona vidi svoju spremnost da oprosti i razume to kao snagu, a tako bi trebalo i vi da je shvatite. Ona je u potpunosti sposobna da krene iz početka, čak i ako to znači život bez vas. Nekada će biti veoma samostalna a nekada će se osećati usamljeno bez važne osobe u njenom životu.

 

Žena Ribe je dobroćudna opuštena osoba i tako se ponaša i u vezi. Ona je pacifista po prirodi i radije će izbegavati konflikte, pogotovo ako nema koristi od njih. Žena Ribe je u vezi maštovita i vrlo emotivna, zato joj je potreban partner koji može da joj pruži osećaj sigurnosti.

Ona je velikodušna u vezi a često i rizikuje dajući previše. Najbolji partner za nju je onaj koji može da je inspiriše, štiti je i kada je to potrebno, ispuni njene fantazije.

Žena Ribe  se uvek trudi da zadovolji potrebe svoje porodice. Žena Ribe kao majka voli svoju decu, ali ponekad joj može biti teško da ih disciplinuje. Ona je spremna da žrtvuje sve za njih, kako bi mogli da ostvare svoje snove. Žena Ribe uvek pamti rođendane i godišnjice, a njoj je važno kad porodica pamti njene datume.

Ona će napraviti topli dom i od malog običnog stana. Jedino joj je važno da ima malo vode u blizini, pa makar to bila i obična fontana. To vam je jednostavno sva lepota žene Ribe.

Стране: 1 2