Neko bitan

Neviđeni planetarni aspekt dešava se u naredna 3 dana: Jedan znak će biti posebno srećan!

Do 29. septembra čekaju nas lepe novine i događaji, a samo jedan znak biće posebno taličan!

U naredna tri dana – 27., 28. i 29. septembra na nebu će biti prisutan polaritet, a za svakog od 12 znakova Zodijaka to će doneti drugačije prilike i situacije.

Za vas astrolog Ana Rakić sa sajta astrolook.com danas otkriva da opozicija između Sunca i Merkura u sazvežđu Vage sa Mesecom u sazvežđu Ovna, uz aspekte kvadrata sa Saturnom i Plutonom u sazvežđu Jarca ukazuje na:

Ovan

Ljubavno i seksualno zadovoljstvo na vrhuncu zahvaljujući partneru ili iznenadnoj avanturi… Preporuka: probati „zabranjeno voće“.

Bik

Uspeh u poslu, iznenadni dobitak, investicija koja donosi višestruku korist. Sreća kuca na vaša vrata. Zabrinutost oko jedne starije osobe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Blizanci

Ponuda koju treba prihvatiti u prvom dahu. Spoj uspeha i zadovoljstva. Prijatelji koji će rešiti vaše probleme treba samo da im date tačne instrukcije.

Rak

Napraviti iskorak iz uvreženih pravila ponašanja. Slobodno učinite koopernikanski obrt. Preporuka: prepustiti se zanosu, strastima i mašti, uronite u more ljubavi.

Lav

Ponovo caruje vaš ego, udovoljavaćete sebi, a po potrebi i drugima koji su vam dovoljno odani ili simpatični. Preporuka: odvažite se za velike poteze.

Devica

Osluškujte savete, ali radite po svome. Vi sad precizno sagledavate kompletnu situaciju i imate najbolja rešenja kako za sebe, tako i za svet oko sebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Vaga

Prepustite drugima da vas vode ili navode na odluke koje ćete doneti ovih dana. Sreća što pored sebe imate osobu koja će vas usrećiti i zbrinuti.

Škorpija

Intuitivna percepcija je vaša vodilja – pratite signale koje niko ne primećuje osim vas. Preporuka: oslonite se na svoje duboke osećaje i trežite svoj odraz u voljenom biću.

Strelac

Imate priliku da zablistate i da započnete novo „ poslovno poglavlje“ ili novu „ljubavnu priču“. Preporuka: ništa ne prepuštajte i tražite ono nemoguće.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Jarac

Potrebno je da regujete sa distance ili sa druge linije, izbegavajte direktne sukobe. Preporuka: upotrebite mudru strategiju, upornost će vam se isplatiti.

Vodolija

Uspeh u poslu, u školi, prilikom takmičenja ili polaganja ispita. Iznenadna sreća ili dobitak. Preporuka: prepustite drugima da se umaraju, a vi uživajte u uspehu i lepotama.

Ribe

Sve što vam je potrebno nalazi se oko vas, ali moraćete to da zatražite ili da učinite veliki napor. Preporuka: preko uzbrdica i nizbrdica stižete do srećnih zvezda.

Exit mobile version