DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 28. SEPTEMBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 28. SEPTEMBAR 2018.godine

27 септембра, 2018 Off By ludarito

Blizanci

Prilično ste odlučni i puni inicijative kada je poslovni segment u pitanju. Vaš nastup je dosta samopouzdan i sada zaista možete napraviti neke preokrete i pokrenuti situacije koje su vam važne. U emotivnom segmentu – otvoreno ćete pokazati partneru koliko vam je stalo do njega.

Rak

Potrudite se da u svemu što budete radili danas budete odlučni, ali smireni. Ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta i nemojte dozvoliti sebi burne reakcije. Partner vam može zamerati što previše vremena provodite u poslovnim obavezama, oseća se zapostavljeno.

Lav

Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u situaciju koja se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Pomalo ste napeti kada su kontakti sa suprotnim polom u pitanju.

Devica

Danas nastupaju neke promene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete neko rešenje za postojeću situaciju, ali je pitanje koliko ćete biti uspešni u svemu ovome. Partner vas nervira nekim svojim ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4