ŽENA DEVICA JE INTELIGENTNA, SARMANTNA I JEDNOM REČJU SAVRŠENA.

ŽENA DEVICA JE INTELIGENTNA, SARMANTNA I JEDNOM REČJU SAVRŠENA.

26 септембра, 2018 Off By botanika

Žena Devica se konstantno trudi da poboljša život. Ova dama je mnogo komplikovanija neko što je potrebno. Retko je zadovoljna kako stvari stoje i previše analitična. Žena Devica je sama sebi najgori neprijatelj kada su u pitanju redovne životne okolnosti.

Žena Devica je često skromna i stidljiva, pa je tada ljudi mogu opisati kao hladnu i distanciranu osobu.
Za žene Device, njen dar ljubavi je pragmatičan više nego bilo šta drugo. Ako može da bude od pomoći svom partneru, ona će biti presrećna. Ona će zaista ići miljama daleko za one koje voli i to sa osmehom na licu. Oni koji vole ženu Devicu naučiće da one cene male stvari, slatki dodiri čine da tokom dana bude srećna i to joj puno znači.

Ženu Devicu nije teško zavoleti. One se veoma lako zavole i predstavljaju osobe koje umeju da uzvrate ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što su se nadale. One su veoma nežne i osetljive, u sebi nose sažaljivu prirodu, zbog čega ih drugi vide kao idealne osobe za poveravanje, čuvanje tajni i doslovce kao „rame za plakanje“. Zbog tih njihovih osobina, one su jako dobri psiholozi, pedagozi, psihoterapeuti, ali takođe mogu biti i dobri psihijatri. One imaju dara za Astrologiju. Komunikativne su i mogu takođe biti dobri lingvisti. U ljubavi su veoma emotivne, zaljubljive su prirode. Iako se lako zaljube, to ne znači da im emocije kratko traju. Naprotiv, one uspevaju da svoje emocije usmere ka jednom čoveku u izuzetno dugim vremenskim intevalima. Očekuju vernost, ali su istovremeno jako tolerantne. Mogu da oproste, ali ne i da zaborave.

…nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3