DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 27. SEPTEMBAR 2018.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za ČETVRTAK 27. SEPTEMBAR 2018.godine

26 септембра, 2018 Off By ludarito

Vaga

Ukoliko postoji želja, postoji i način, posebno danas. Pričajte, smešite se, budite šarmantni i pokažite partneru koliko vam je stalo. Ukoliko niste u vezi, zvezde vas ohrabruju da kažete to onome ko vam se sviđa. Budite iskreni. Nećete imati nikakve sumnje u njegove namere.

Škorpija

Danas ćete imati daleko više da ponudite partneru nego juče, to je sigurno. Vaše fantazije mogle bi postati stvarnost, a upravo su one te koje mogu popuniti prazninu i započeti jedno fizičko „izlečenje“. Pred vama je divan dan, te ga iskoristite.

Strelac

Danas bi moglo doći do onog slatkog zavođenja koje jedno prijateljstvo pretvara u nešto dublje. Zvezde vas ohrabruju da malo flertujete sa osobom koja vam se sviđa (ili partnerom). To može da se desi u kancelariji usred svakodnevne rutine, ali će se svakako nastaviti i nakon radnog vremena.

 

Jarac

Sa današnjom planetarnom energijom, vrlo je moguće da će se ljubav razviti u sasvim novom pravcu, u vašem svakodnevnom okruženju, a sve zbog male kreativnosti i pravljenja atmosfere, koja jednu noć može pretvoriti u fantaziju. Ne mora to uvek da bude ezgotično putovanje u pitanju. Možete, dakle, kod kuće napraviti jedno takvo.

Vodolija

Imate reputaciju da ste veoma emotivni, iako ste poprilično stabilni i prizemljeni. Ovo će posebno danas doći od izražaja kada uspete da ostvarite dublju vezu sa onim ko vam je drag. Zvezde vas ohrabruju da ostvarite dublju konekciju i stabilizujete svoju vezu na duže vreme.

Ribe

Vaš partner bi mogao danas da vam bude pravi izvor zabave i podrške, posebno ako očekujete neke probleme na poslu ili u nekom drugom delu vašeg života. Postoji velika povezanost između vas dvoje. Današnji dan bi mogao još više da vas poveže i zbliži, što će vam oboma prijati.

Стране: 1 2 3 4