LAV – Svi razlozi zbog kojih osoba rodjena u ovom znaku ZASLUZUJE da nosi KRUNU!

LAV – Svi razlozi zbog kojih osoba rodjena u ovom znaku ZASLUZUJE da nosi KRUNU!

23 септембра, 2018 Off By coki

Da je lako lavovima nije, oni su osobe koje su pod stalnim pritiskom, od njih se uvek zahteva da budu najbolji, a mi vam donosimo razloge zbog kojih su lavovi najbolji, otkrivamo zbog cega svaka osoba rodjena u znaku lava zasluzuje da nosi krunu…

 

Lavovi su osobe koje kada nesto zele to moraju i imati. Ne vole lavovi da im bilo ko govori da je nesto nemoguce, posto su lavovi odavno dokazali da za njih nemoguce ne postoji. Za lavove je sve moguce, za njih je sve lako dostizno samo ako nesto zele da postignu. Kada lavovi pocnu da se bore za nesto onda ne postoji sila koja ih moze zaustaviti, onda lavovi pokazuju spremnost na sve, problemi onda za njih ne postoje, poteskoce takodje, onda lavovi samo zele da dostignu svoj cilj i samo zele da osvoje to do cega im je stalo. Mnogima smeta sto lavovi zele uvek nesto novo da ostvare, mnoge osobe smatraju da lavovi preteruju, ali lavovi zbog toga i jesu najbolji, lavovi su najbolji zbog toga sto nikada nisu zadovoljni i zbog toga sto uvek zele da napreduju.

Ipak, lavovi ne smatraju za sebe da su bolji od drugih ljudi, ali lavovi ne zele da odustanu od bilo cega, lavovi su osobe koje su zeljne dokazivanja, ali lavovi ne dokazuju drugim ljudima nista nego zele da dokazu sebi za sta su sve sposobni.

Lavovi zasluzuju da nose krunu zbog mnogo razloga, a ono zbog cega posebno zasluzuju da nose krunu jeste zbog dobrote i zbog pravicnosti. Dobrota lavova se moze primetiti uvek i svaka osoba veoma lako moze shvatiti da je lav dobar covek, moze shvatiti iz licnog primera posto su lavovi svakoj osobi koju poznaju bar jednom pomogli, lavovi su osobe koje svoju dobrotu pokazuju na delima, a svako ko ih poznaje zna da u njima postoji mnogo dobrote.

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2