Neko bitan

Horoskop otkriva kako OSVOJITI, USREĆITI i ZADRŽATI osećajne RIBE…

Kada je o ljubavi reč ovi večiti sanjari mogu biti nedostižni. Saznajte kako da osvojite, usrećite i zadržate osećajne Ribe…

 

Šta je Ribama potrebno od voljene osobe?

Ribe će biti potpuno srećne jedino ako se s voljenom osobom osećaju kao jedno. Ribama nije dovoljno da s partnerom dele krov i krevet; ovaj izrazito osećajan znak želi s voljenom osobom da deliti i dušu. Ljubav i duhovnost za Ribe su ista stvar, a njihov duh je pun mističnosti i kreativnosti. Sanjive Ribe život doživljavaju poput sna koji ne prestaje te žele da voljena osoba zajedno s njima živi taj san.

 

Kako Ribe pokazuje ljubav?

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova. Lako iskazuju ljubav te obožavaju da partnera zasipaju predivnim romantičnim gestovima iz kojih se najbolje vidi njihova zadivljujuća kreativnost. Ribe su sklone da odlepršaju u svet mašte i ponekad mogu zapeti u romantičnoj iluziji i iskazati osećanja koja zapravo ne osećaju. Zbog toga su Ribe na glasu kao znak koji je sklon da zavara drugu osobu i da joj da lažna obećanja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Kako otvoriti srce Ribama?

Ribe prati večiti osećaj čežnje i žudnje za tim da pronađu najveće duhovno i ljubavno ispunjenje. Ribe ne žele da im se ljubav servira na tanjiru jer potraga za pravom ljubavlju ono je što ih ispunjava kao i osećaj žudnje prema osobi koju žele, a još je nemaju.

 

Ako osete da ih voljena osoba želi kontrolisati Ribe mogu osetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti jer Riba želi da uživa u osećaju žudnje koji je i nadahnjuje za najmaštovitije ljubavne gestove. Riba ne želi da zavođenje i osvajanje prestanu.

 

Šta Ribe privlači?

Seksualnost Riba je vrlo romantična i mistična. Tantrička joga, sveće, romantična muzika – to je ono što Ribe vole i što im omogućava da se izgube u blaženstvu ljubavi. Mnoge Ribe u ljubavi odbiće sve što je previše banalno i obično.

 

S kojim znakovima se Ribe najbolje slažu?

Ribe se u ljubavi najbolje slažu sa znakovima koji razumeju njihovu beskrajnu osećajnost poput Vage, Raka i Device. Stabilnost Jarca i Bika pomoći će Ribama da u trenucima kada je to potrebno siđu sa svojih oblaka i stanu na zemlju te da postignu više u životu. Blizanci pak s Ribama dele nepresušnu maštu, ali im verovatno neće moći uzvratiti osećaje istim intenzitetom, što bi moglo stvoriti problem u vezi.

 

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Kako komunicirati s Ribom?

Ribe u ljubavnoj vezi vodi njihova mašta, a u komunikaciji od partnera zahtevaju da zna da pratiti krivudavi put njihovih misli. Nema smisla od Riba tražiti da se trajno spuste na zemlju – u stvarnom svetu mogu provesti neko vreme, ali onda će se vratiti u svoj vlastiti svet mašte.

 

Ribe razmišljaju u slikama i ako ste voljni da sa njima deliti njihov svet pun boja i najčarobnijih prizora, to će obogatiti i vaš svet.

 

Koje su najskrivenije ljubavne tajne Ribe?

Najveća ljubavna tajna Riba je neopisiva nežnost njihovih srca, naročito kod muških Riba. Zbog svoje osetljivosti sklone su fizičkim i psihičkim bolestima, a niko slomljeno srca ne proživljava dublje od Riba. Od svih znakova horoskopa Ribe imaju najnežnije srce s kojim treba postupati pažljivo.

 

Šta izbegavati u ljubavnoj vezi s Ribama?

Ribe će biti nesrećne ako voljena osoba probuši njihov ružičasti balon u kojem žive i uništi njihovu iluziju. Partner možda misli da time pomaže sanjivoj Ribi, ali na taj način Riba će samo zatvoriti svoje srce i postati hladna. Najbolje će biti ako Ribi umesto vrata otvorite prozor u stvarni svest kako bi mogle videti šta je sve moguće i pustiti ih da iz stvarnosti uzmu koliko one žele.

 

Kako zadržati Ribu?

Ribe su sklone pasivnosti i obično nisu te koje prekidaju veze. Poput tipičnog vodenog znaka, prilagode se okolini u kojoj se nađu. Ribe će zauvek biti srećne kada osećaju ljubav i pažnju i kada vide koliko one usrećuju voljenu osobu. Više od vlastite sreće, važnija im je sreća voljene osobe.

Exit mobile version