Neko bitan

KAKVA si osoba – PAMETNA, ISKRENA ili ZLA: Izaberi zivotinju i saznaj!

SLON

Ukoliko ste odabrali nasu sliku slona, Vi se secate svega. Pa i onoga sto je bilo pre vise godina. Ne zaboravljate detalje i uvek mozete od reci do reci da prepricate nekome sta ste radili, pricali ili sta Vam je neko obecao. Volite svoj red i svoju organizovanost i vremena, a i prostora. Ne mogu Vas prevariti jer su uvek korak iza Vas.

Nastavak na sledecoj strani…

RIBA

Ukoliko ste odabrali nasu sliku ribe, Vas pamcenje na razne dogadjaje i obecanja kratko sluze. Ne zato sto ste nemarni i nije Vas briga vec jednostavno zaboravljate. Ukoliko niste zapisali, i stavili na sebi vidljivo mesto kao da niste ni obecali. Vaa radni prostor jw prepun organizatora i sarenih papirica jer jednostavno tako funkcionisete. Oni koji Vas poznaju to znaju o Vama pa su i navikli. Problem je sa novim poznanstvima koje sklapate.

Nastavak na sledecoj strani…

MAGARAC

Ukoliko ste odabrali sliku magarca Vi ste jedna prakticno racionalna osoba. Ali ste i dosta naviknuti na to da Vam drugi kazu sta treba i kako. Vi ste osoba koja ne voli da ide utabanim stazama vec sami gradite swbi laksi put do vrha. Spretno se penjete i zaobilazite prepreke na koje nailazite. Ne postoji nemoguci uspon koji Vi niste u stanju da savladate i svega se tacno secate. Pamtite svaku informaciju i primenjujete onda kada se Vama to odgivara. Imate kec u rukavu za svaku situaciju i lako se prilagodjavate svakoj situaciji.
Exit mobile version