Neko bitan

Izaberi PRSTEN: Jedan ti donosi SRECU, jedan LJUBAV, a jedan BOL!

Odaberite prsten i saznajte sta njegov kamen skriva za Vas!

SLIKA BROJ 1

Ako ste odabrali prsten broj jedan i njegov smaragdni kamen, Vama on donosi srecu koja samo sto Vaam nije pokucala na vrata. Pobedicete sva iskusenja koja Vam se namecu i iz svega izaci cvrsci nego do sada! Mirna ste osoba i ljudi Vas rado zovu u svoje drustvo. Emotivno i mentalno ste uravnotezeni. Volite i voljena ste osoba. Vi imate tu Vasu jesnu osobu za ceo zivot. Pronasli ste je. Samo joj to jos recite!

Nastavak na sledecoj strani…

SLIKA BROJ 2

Ako ste odabrali prsten sa ljubicastim ametistom na njemu, Vi ste jedna nesebicna i plemenita osoba. Neko ko je uvek tu za sve i svakoga. Nadjete vremena za svaciji problem i tu ste za svaki savet. Imate strasno jaku unutrasnju intuiciju i unutraanji mir. Tacno znate sta u zivotu zelite, a sta ne. Ukoliko ste ovih dana tuzni i zabrinuti. Samo sluaate lose vesti i ne znate sta bi dalje… Sacekajte jos par dana.. Vest koja Bam dolazi kako bi se reklo “size iz mrtvih”.

Nastavak na sledecoj strani…

SLIKA BROJ 3

Ukoliko ste odabrali prsten broj tri i jantar na njemu ona u Vama budi zivotnu radost, donosi svetlost i toplinu. Vi prosto privlacite ljubav i srecu. Za Vas, Vasi prijatelji kazu da ih Vase perisustvo prociscava i oplemenjuje. A ovaj kamen Vam donosi ni manje ni vise nego ljubav Vaeg zivita. Nesto sto ste roliko dugo trazili da ste mislili da vise ne postoji. Sada uzivajte u njoj!

 

Nastavak na sledecoj strani…

SLIKA BROJ 4

Ukoliko ste odabrali prsten broj cetiri i rozen kvarc na njemu Vi jednostavno ste simbol za neznost i ljubav. Odlican ste prijatelj kojo nesebicno deli sve sto ima. Ukoliko ste u skorije vreme bili ljuti ili povredjeni, pokusajte da se smirite i na miran nacin to izbacite iz sebe. Vasa bol i unutrasnje rane ce ostati samo Vama jer se Vi trudite da svoje ja samrijete od svih. Jer njima servirate samo Vasu spoljaanjostm kako Vam je znate samo Vi…

SLIKA BROJ  5:

Ako ste odabrali sliku broj pet i prsten sa plavim safirom na njemu, Vi ste veliki zastitnik svega nemocnog i ugnjetavanog. Rado se zrtvujete za druge i imate toplu rec i utehu za svaku osobu. Vi predstavljate mir za sve oko Vas. Ne umete da lazete, pa tako i ne volite Vas da slazu. Po nekada sw osecate kao da se borite sa vetrenjacama jer Vam je roliko tesko da u toj borbi budete sami. Ali niste. Jedna crnkosa osoba vec mesecima razmislja o Vama i trazi nacin da Vam pridje.

Exit mobile version