DNEVNI HOROSKOP za PETAK 21. SEPTEMBAR 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PETAK 21. SEPTEMBAR 2018.godine

20 септембра, 2018 Off By ludarito

 

ŠKORPIJA

 

POSAO
Ponekad novi događaji izmiču kontroli, ali vi uporno tražite način da odgovorite na nečije zahteve i da sačuvate svoje poslovne interese. Nema razloga da vas trenutna situacija obeshrabri.
LJUBAV
Iritira vas pomisao da neko drugi diktira pravila ili da utiče na razvoj događaja u vašem ljubavnom životu.
ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

STRELAC

 

POSAO
Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Očekuje vas uspeh u poslovima koji se dobro vrednuju. Delujete zadovoljno kada vidite da se vaš napor višestruko isplatio.
LJUBAV
Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera sa nekim neobičnim idejama.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

JARAC

 

POSAO
Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu i zato vas očekuju različite komplikacije ili konflikti u odnosu sa saradnicima. Dobro razmislite na koji način treba da sačuvate svoje poslovne interese.
LJUBAV
Partner živi u uverenju da se bolje od vas razume u niz različitih oblasti i to vas dodatno iritira. Reagujete preosetljivo.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

 

VODOLIJA

 

POSAO
Imate velike ambicije, ali vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj fazi i ne možete da ispratite sve poslovne situacije. Nedostaje vam dobra koncentracija.
LJUBAV
Partner deluje nestrpljivo u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

 

RIBE

 

POSAO
Budite pažljiviji u komunikaciji sa saradnicima jer pogrešno protumačene informacije ili nerazumevanje pravila u poslovanju mogu da uticu na zajednički gubitak. Zatražite nečiji savet prilikom finansijskih procena.
LJUBAV
Imate utisak da voljena osoba nešto skriva i to dodatno utiče na vašu emotivnu nesigurnost ili nervozu.
ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

Стране: 1 2 3 4