Neko bitan

Da li si PRAVA DAMA ili VRHUNSKA ZAVODNICA? Nokti koje izaberes otkrivaju SVE!

Svakoj zeni je u krvi  zelja da lepo izgleda, i da se tako i oseca, u svakom smislu. Medjutim,  mnogo se toga o zeni moze reci na osnovu njenih noktiju, pa cak  saznati i neke njene osobine.

Nokti koji su ti najlepsi otkrivaju vise nego sto mozes da zamislis!

 

 

NOKTI BROJ JEDAN:

Ti si zena koja zna da zavede.Zena koja je svesna svog izgleda,ali vise polazes na ono u tebi nego na ono na tebi,tako da mnogo radis na unapredjenju svoje licnosti i svog karaktera i to je za svaku pohvalu.

Pre se uklapas u grupu pravih dama nego vrhunskih zavodnica,jer ti jednostavno nije u krvi zelja da na svakom koraku zavedes i da muskarci lude za tobom.Radije biras da imas samo jednog koji te voli iskreno i svim srcem,jer ti avantura i flert nikada nisu bili prioritet.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

NOKTI BROJ DVA:

Zavodnica je tvoje drugo ime.Ti si od onih zena koje privlace suprotan pol kao magnet.Medjutim,ti  uzivas u tome kada shvatis da si pozeljna i zavodljiva i da muskarci  gube razum za tobom.Nema muskarca  koji ce ostati imun na tebe,niti ravnodusan kada te ugleda.Ti prosto budis osecaj u muskarcu,takav da mu krv prokljuca venama!

Svaka ti cast,ti si od onih zena koje osvajaju na prvom pogledu,pri prvom susretu,a o tvojoj lepoti i izgledu na koji ocigledno polazes ne treba ni pricati.

Realno govoreci,tebe muskarci obozavaju!

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

NOKTI BROJ  TRI:

Zlatna sredina.Ti se ne ubrajas u grupu pravih dama,jer si zena koja se ne plasi da od zivota uzme sve sto joj da,pa cak nekada umes i da budes  “muskaraca”,odnosno da zaboravis na neke lepe zenske manire,a isto tako nisi ni fatalna zavodnica. Ti si zena koja zna da se bori za svoju srecu i koja ulaze ogroman napor i trud da ostvari svoje ciljeve.

Zapravo bi se mnoge zene trebale ugledati na tebe jer je tvoja snaga neverovatna.Znas da ti nista nece pasti sa neba i ti definitivno umes da izdrzis zivotne nedace i da nikada ne spustis svoj pogled vec da se boris i ides dalje ma koliko bilo tesko.

Muskarci te vole,ali te se i plase.Verovatno zato sto si psihici jaca od vecine muskaraca koje poznajes.

Exit mobile version