Ovu su RAZLOZI zbog kojih je PRAVA CAST imati JARCA kraj sebe u vezi!

Ovu su RAZLOZI zbog kojih je PRAVA CAST imati JARCA kraj sebe u vezi!

17 септембра, 2018 Off By coki

4 VERNI SU

Jarac kad voli on voli svim srcem i nema sanse da u njegovo srce udje druga osoba.Groze se prevara i spremni su da ostave svog partnera ako on pokusa da ih tako povredi jer on  je neko ko sebe itekako  ceni i nece dozvoliti da iko gazi njegov ponos.Dakle ako  ste sa ovim znakom u vezi a vase srce osvoji neka druga osoba jedino sto mozete je da to kazete Jarcevima jer ce ih svakako manje zaboleti gorka istina nego cinjenica da su  bili prevareni.To nece povrediti samo njihovo srce vec i njihov ponos sto im je itekako vazno.

Ako  se njima neko drugi svidi onda ce oni isto uraditi i svom partneru to iskreno priznati.Vernost im je u genima i u to nema nimalo sumnje.

 

5   NJIHOV POLJUBAC JE  NEVEROVATAN

Kada vas Jarac poljubi vi cete doslovno   biti na sedmom nebu jer se smatra da pripadnici ovog znaka znaju lepo da ljube i da je njihov poljubac ravan vatrometu i svakako da cete  uzivati u istom.I naravno da cete uvek zeleti jos i jos  i da vam nikada nece biti dovoljno.

 

6 NEZNI SU

Oni su veliki emotivci pa  im nece biti mrsko ni tesko da vas svakodnevno  iznenadjuju nekim lepim stvarima,znacima paznje i gestovima.Ako je potrebno Jarac ce pred celim svetom da vam prizna kolko mu je stalo do vas  i pored  njega cete se osecati kao  da vas drzi na dlanu jer su pripadnici ovog znaka itekako nezni kada je o ljubavi rec i cine sve za volejnu osobu.

 

7 POSTENI SU

Jarcevi su  posteni i ako vi njima pruzite ljubav i vernost mozete itekako biti sigurni da ce vam oni vratiti na najbolji nacin i sa duplo vise ljubavi.

 

8 VOLE JEDNOM U ZIVOTU:

Mnogo pripadnika ovog znaka se samo jednom iskreno zaljubi i sve daje da usreci tu osobu!

Стране: 1 2