Ona je LEPSA od NAJLEPSE i BOLJA od NAJBOLJE: Ova zena zodijaka SIJA poput DIJAMANTA!

Ona je LEPSA od NAJLEPSE i BOLJA od NAJBOLJE: Ova zena zodijaka SIJA poput DIJAMANTA!

17 септембра, 2018 Off By coki

Ova dama Zodijaka SIJA KAO DIJAMANT: Zena rodjena u OVOM znaku je stvorena da bude KRALJICA!

Kada se zaljubi daje sve od sebe da tog  muskarca usreci ali isto tako ocekuje i da on usreci nju,Ako joj  ne pruzi ono sto ona zasluzuje ili ako se igra sa njenim srcem ova dama nece dugo cekati vec ce takvog muskarca ostaviti.

Svog voljenog gleda kao da je kralj i ugadja mu kao da je kralj ali ocekuje da  i ona za njega   bude kraljica.Ocekuje da bude voljena najvise na svetu i mazena i pazena.

Deluje hladno i distancirano ali je ona zapravo jedna divna romanticna dusa koja samo ne zeli  da  pokaze koliko je nezna i osetljiva da je neko ne bi povredio jer itekako zna sta znaci patiti i liti suze a posebno kada je o ljubavi rec.Ima tu nesrecu da zavoli pogresnog muskarca i da pogresnom da svoje srce.A onda kada shvati koliko se zeznula slede joj meseci patnje jer nikada sebi ne bi dozvolila da bude sa nekim samo zato sto joj treba uteha.

Ona u vezu ulazi samo  ako oseca pravu ljubav i radije ce  biti sama nego sa pogresnom osobom.Ona zeli samo istinu i uzasava se svake prevare pa makar ona bila i ona koja je u mislima

Zenu Skorpiju  nije lako upoznati.Sasvim.

Jos ju je teze razumeti ali ako te ona zavoli onda znaj da je to     ljubav za ceo zivot.

Стране: 1 2