Osobe rodjene u znaku BIKA i LAVA zele SVE ili NISTA – jer oni SVE ZASLUZUJU!

Osobe rodjene u znaku BIKA i LAVA zele SVE ili NISTA – jer oni SVE ZASLUZUJU!

15 септембра, 2018 Off By coki

BIK.

 

Bik vazi za veoma opasnog zavodnika. Ali tesko biva zaveden. Veoma je oprezan i ne igra sa sa emocijama. Svoje emocije tesko pokaze. Veze su mu uglavnom avanturisticke. Ali kada mu se desi da se zaljubi e tada glavu izgubi. Tada se prepusti do srzi. Voli,postuje i ceni svog partnera. Isto to ocekuje i od njega. Kod njega nista nema na pola.
On hoce sve ili nista. Tako da je jako komplikovan sto se tice braka. Ne dozvoljava partneru da mrdne.
Uvek sve mora da bude pod kontrolom. U svakom trenutku mora da mu partner bude dostupan. Jako je ljubomoran kada se zaljubi i kada dobije to sto zeli.
Njihova ljubomora stvara veliki problem u vezi ili braku . Partner prosto ne moze da podnese njegovo stalno kontrolisanje. A zasto se Bik tako ponasa? Zasto je toliko ljubomoran i nepoverljiv? Zato sto je bio veliki avanturista i on misli da su svi kao on.
A to je velija greska i Bik je shvati tek kad izgubi partnera zbog svojih gluposti. Inace kad se zaljubi i dobije to sto zeli smiri se i ne vara. Jedini problem u njegovoj vezi ili braku je ljubomora. Moraju da rade na sebi. I da vise imaju samopuzdanja u sebe i da ne budu posesivni i ljubomorni.

Nastavak na sledecoj  strani…

Стране: 1 2