Neko bitan

Izaberi jednu KUGLU i saznaj u KAKVOM ces RASPOLOZENJU docekati NOVU godinu!

Za sve nas nova godina predstavlja neki novi pocetak, ili pocetak neke nove nade da cemo ziveti mnogo srecnijim zivotom nego do sada…

 

Izaberi jednu kuglu i saznaj u kakvom ces raspolozenju docekati novu godinu…

 

KUGLA 1)

 

Vi ste osoba koju najvise odusevljava zima kao godisnje doba, i osoba koja misli da zima donosi neki miran period, kao i srecu u vas zivot.

Srecu donosi zbog toga sto volite novogodisnje praznike, pa samim tim i novu godinu, volite svu tu euforiju oko nove godine, svo to izbudjenje koje osecate, i svu onu radost koju vam donose takvi trenutci koji su za vas na neki nacin neprocenjivi.

Razlog sto ste izabrali prvu kuglu, je slicica u njoj, ona vas osasocira na ono sto veoma volite a to je da setate po snegu, da setate sa svojim psom, ili sa voljenom osobom nebitno, te setnje su za vas veoma vazne jer vas cine srecnima.

Sto ste tice vaseg raspolozenja za novu godinu ono nece biti bas sjajno, a evo i zasto…

Naime negde nekoliko dana pred docek nove godine, imacete jednu situaciju koja vam se nece uopste svideti, jedan od vasih prijatelja, ko ima vase najvece moguce poverenje uradice nesto sto vam se naravno, nece ni malo svideti.

Mislicete da su godine prijateljstva porusene samo tim jednim cinom, i bicete tuzni.

Ali to ce vas veoma brzo proci, proci ce vas iz razloga sto vama nova godina i sva sreca oko nje znaci vise od svega, zaboravicete na to bar na nekoliko dana, jer praznicni duh u vama je jaci od svega, dakle na doceku nove godine ipak cete biti srecni i izlgedacete zanosno.

Mi vam zelimo sve najbolje u iducoj godini.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

 

KUGLA 2)

 

Ako ste izabrali ”kuglu ” sa kucicom, vas vec pocinje polako ali sigurno da ”trese” praznicna atmosfera.

Iako je do nove godine i do vecih praznika ostao jos pola novembra, i celi decembar, ”groznica praznika” se vec polako uvlaci u vas.

Vec razmisljate o tome gde provesti novu godinu i sa kim, prvo sto vam pada na pamet kada vidite ovu kuglu, je mala kucica i zamisljate sebe kako sa prijateljima i svojim najblizim sedite u njoj i uzivate, i sebe kako vec spremate planove za iducu godinu.

Sto se tice vaseg raspolozenja za novu godinu ono ce biti fantasticno.

Naime, vec pred sami docek cete dobiti neki poklon koji oduvek zelite, i to od osobe koja vama mnogo znaci, necemo vam otkriti o kakvom se poklonu radi nego cemo vas ostaviti da razmisljate i da se pozitivno iznenadite kada ga dobijete.

To ce vam uliti neku novu dozu srece u vec vase ”presrecno bice” i bicete mnogo lepo rasplozeni za docek nove godine.

Dakle pred vama su veoma lepi dani, i dani puni srece, koje ce vas naterati da se osecate fenomenalno.

Vi ste ionako osoba koja uziva i u samim praznicima, a ovo sve lepo sto ce vam se desavati pred sam docek, u vas ce uliti samo neku novu srecu, na vase veliko zadovoljstvo.

Nastavak na sledecoj stranici…

KUGLA 3)

Ako ste izabrali trecu kuglu, cim vam nego pomene  novu godinu,  prva asocijacija vam je, deda mraz i njegovi irvasi.

To vam je valjda ostalo od detinjstva, i pred novu godinu to ”dete” se nekako vrati i ponovo prozivljavate svoje srecno detinjstvo.

Vi volite sneg, kao i sve zimske radosti, takodje volite da stojite na snegu dok bele pahulje padaju po vama.

I vas sneg, kao i mnogo ljudi asocira na novu godinu i njene praznike.

Ali za vas nova godina ne predstavlja samo obican dan, nego nesto mnogo vise, vec 1. januara vi pocinjete da razmisljate o planovima za sledecu godinu, i nadate se da ce vam ona doneti mnogo uspeha kao na privatnom, tako i na poslovnom nivou.

Sto se tice vaseg raspolozenja za novu godinu ono ce biti ODLICNO. A dole cemo vam napisati i zbog cega.

Prvo, vama ne treba dodatni motiv za srecu oko nove godine, ali ovaj put cete ga imati.

Naime vas partner, tj vasa voljena osoba planira nesto spektakularno za sam doceg nove godine, nesto veoma romanticno, i nesto sto do sada nikada niste imali priliku da ”iskusite” u zivotu, naravno da vam necemo reci o cemu se radi, ali ocekujte nesto veoma graciozno i veliko.

Dakle vi imate bezbroj razloga za srecu, za mir i za to  da veoma lepo provedete novu godinu i njene praznike, i u tome cete i uzivati.

Exit mobile version