Izaberi jednu KUGLU i saznaj u KAKVOM ces RASPOLOZENJU docekati NOVU godinu!

Izaberi jednu KUGLU i saznaj u KAKVOM ces RASPOLOZENJU docekati NOVU godinu!

6 септембра, 2018 Off By ludarito

Za sve nas nova godina predstavlja neki novi pocetak, ili pocetak neke nove nade da cemo ziveti mnogo srecnijim zivotom nego do sada…

 

Izaberi jednu kuglu i saznaj u kakvom ces raspolozenju docekati novu godinu…

 

KUGLA 1)

 

Vi ste osoba koju najvise odusevljava zima kao godisnje doba, i osoba koja misli da zima donosi neki miran period, kao i srecu u vas zivot.

Srecu donosi zbog toga sto volite novogodisnje praznike, pa samim tim i novu godinu, volite svu tu euforiju oko nove godine, svo to izbudjenje koje osecate, i svu onu radost koju vam donose takvi trenutci koji su za vas na neki nacin neprocenjivi.

Razlog sto ste izabrali prvu kuglu, je slicica u njoj, ona vas osasocira na ono sto veoma volite a to je da setate po snegu, da setate sa svojim psom, ili sa voljenom osobom nebitno, te setnje su za vas veoma vazne jer vas cine srecnima.

Sto ste tice vaseg raspolozenja za novu godinu ono nece biti bas sjajno, a evo i zasto…

Naime negde nekoliko dana pred docek nove godine, imacete jednu situaciju koja vam se nece uopste svideti, jedan od vasih prijatelja, ko ima vase najvece moguce poverenje uradice nesto sto vam se naravno, nece ni malo svideti.

Mislicete da su godine prijateljstva porusene samo tim jednim cinom, i bicete tuzni.

Ali to ce vas veoma brzo proci, proci ce vas iz razloga sto vama nova godina i sva sreca oko nje znaci vise od svega, zaboravicete na to bar na nekoliko dana, jer praznicni duh u vama je jaci od svega, dakle na doceku nove godine ipak cete biti srecni i izlgedacete zanosno.

Mi vam zelimo sve najbolje u iducoj godini.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Стране: 1 2 3