Zeni, koju je NJENA DOBROTA SKUPO KOSTALA: Da shvatis koliko VELIKO SRCE imas i da nikad ne zaboravis KOLIKO VREDIS!

Zeni, koju je NJENA DOBROTA SKUPO KOSTALA: Da shvatis koliko VELIKO SRCE imas i da nikad ne zaboravis KOLIKO VREDIS!

5 септембра, 2018 Off By coki

Istina je.Ti si cinila svima i jako si se razocarala kada si shvatila da retko ko hoce da  ucini tebi.

Istina  je,ti dobrotu nosis u svom srcu i skoro da nema zene koja moze da se poredi sa tobom.Ti si toliko dobra da ni mrava ne bi zgazila i uvek si cinila svima.Uvek su ti druhgi bili vazni,a za svoju srecu nisi imala vremena.

Ti nisi imala vremena da budes srecna.Da ucinis sebi.Ti nisi imala vremena da uradis nesto da sebi stvoris osmeh na licu.Uvek je bilo nesto prece.Uvek si negde zurila.Uvek  je bio neko preci.

Da,ti si cinila svima,ali niko nikada nije ucinio tebi.Da,ti si svima pomagala a onda kada je tebi bila potrebna pomoc, nigde nikoga nije bilo.

 

 

Istina je,tebe su povredili one koje si najvise volela i ti bas zbog njih vise ne znas kome mozes da verujes,i mislis nekada da vise cak ne mozes ni da volis.

Istina je,ti si shvatla da coveka skupo kosta kada zeli da bude dobar,ali eto,opet si nekako nasla snage,opet nekako dises dalje,mada vise ni sama  ne znas  kako, ni odkud ti uopste snaga da krenes dalje kada si se toliko puta razocarala.

Ima dana kada pozelis da nikoga ne vidis i kada mrzis ceo svet,jer sve one koje su volela nekako dokazali da nisi  trebala.Ima dana kada mrzis ceo svet, zato sto si iskrena, zato sto si emotivna, i zato sto te to preskupo kosta. Ima dana kada mrzis sebe i kajes se jer si bila toliko naivna,i toliko glupa….

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2