Neko bitan

ŽENA DEVICA: OLIČENJE DOBROTE I PRAVI ANĐEO NA ZEMLJI!

Žena Devica je oličenje dobrote i anđeo u ljudskom obliku. Njene osobine su toliko lepe i bukvalno ne  pripadaju ovom zemaljskom svetu… Upravo zato za žene rođene u znaku Device kažemo da su anđeli koji hodaju zemljom!

Žene Djevice su najnježniji znak Zodijaka i ako je imate u svojoj blizini osjetićete šta znači efikasna, a u isto vrijeme nježna žena.
Vodi računa o svemu. Ne želi da povrijedi druge zbog toga svaki svoj postupak detaljno prouči i sagleda sa svih strana da li su posljedice moguće. Ako jesu traži novo drugo rješenje koje će biti idealno i koje nikome neće nanijeti štetu.

 

Žena Devica je jadan od znakova koji ima metodički pristup svemu. Do najsitnijih detalja uvijek sve analizira i ne dopusta da bilo kakv korak preduzme a da nije potpuno sigurna u to što radi.

Device jesu anđeli pravi jer jer imaju predubok osjećaj za čovječnost i sve brige čitavog univerzuma rado bi preuzele na sebe jer su nadarene da detaljisanjem dolaze uvijek do rješenja određenih briga i problema. Ništa kod ovih dama nije prpusteno slučaju. Žene Djevice su najnježniji znak Zodijaka i ako je imate u svojoj blizini osjetićete šta znači efikasna, a u isto vrijeme nježna žena. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

 

Ženu Devicu nije teško zavoleti. One se veoma lako zavole i predstavljaju osobe koje umeju da uzvrate ljubav, ne samo istom merom, već još bolje nego što su se nadale. One su veoma nežne i osetljive, u sebi nose sažaljivu prirodu, zbog čega ih drugi vide kao idealne osobe za poveravanje, čuvanje tajni i doslovce kao „rame za plakanje“.

Zašto još kažemo da je žena Djevica anđeo?! Pa upravo zbog toga što je njihov život do najsitnijih detalja organizovan i što je ona u stanju da na svoja leđa olako preuzima i tuđe obaveze i da ih sa takvom predanošću oraganizuje i vodi računa o svemu. Iako su sklone da mnogo razmišljaju i brini se o svima koji su im dragi sa velikom odanošću imaju takođe i jasan cilj koji vodi do uspjeha isključivo njihovom sposobnošću.

 

Žena Djevica je izvrstan savjetnik i na taj način duboko se vezuje za ljude koji joj crpe savjete jer ona uvijek svojom mudrošću i pronicljivošću nađe pravu rijeć za svakoga. Brine se za prijatelje sa kojima izgradi čvrste veze i neki njihov grijeh čuva do posljednjeg daha, tajnu duboko zakopa u sebi i uvijek se nađe u blizini da za prijatelje učini dobro djelo. U tome uživa a  ako je neko krenuo pogrešnim putem ona ne odustaje dok ga ne vrati na pravi put. (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 3)

Posvećene su svom svojom snagom porodici i jako im je važno da u porodici svi budu srćni. U stanju je da se odrekne svoje sopstvene sreće ako je to zarad njene porodice. Nikada zbog takve žrtve neće zažaliti. Naročito je vazana za starije u porodici i puna poštovanja prema njima.

 

Djevica žena je mješavina razuma i inteligencije, nježnosti i dobrote, predanosti i skromnosti, ljepote i odanosti. Veoma je osjetljiva za probleme drugih pa joj zato prija i imaju uspjeha ako rade posao u kojem mogu da pružaju nakome pomoć. Na primjer pomaganje starijim licima za njih je idealno jer tada zaista pruzmu ulogu anđela čuvara i daju svu svoju energiju da pomognu.

Njihov život bez pomaganja drugima, slabijima ili bilo kome bi bio prazan. Ako ne pomažu one ne znaju da funkcionišu. Ako ne štite nekoga počinju da osjećeju napetost i tenziju jer znaju da neko treba pomoć. Bitno je da to žena Djevica osjeti i kreće rješavanje problema na način na koji je jedino ona sposobna da ga riješi.
Devica hoda sa nogama čvrsto na zemlji, hoda graciozno i lagano. Veliki je detaljista, ona će biti jedina osoba koja je ponela otvarač za pivo na kampovanje. Ovo je dinamit žene, koja bukvalno misli na sve.

Exit mobile version