Neko bitan

ZAMISLI ZELJU i izaberi jednu lampu: Duh iz nje otkiva hoce li se ta zelja OSTVARITI?!

Sigurno ti se nekada desilo da zamislis zelju. I isto tako da   cujes da je potrebno ovo ili ono da se za zelja ostvari.

Naravno, isto tako svako od nas zna kakav je osecaj i koliko je razocarenje kada nam se nesto sto od srca zelimo ne ostvari. Zato, ovog puta vam dajemo savet, i  upozoravamo vas da li ce doci do toga da se vasa najveca zelja ostvari…

 

Sigurno ste nekada culi za duha iz carobne lampe.Danas vam nudimo upravo njega, odnosno cetiri lampe, koje ce vam dati potreban odgovor. Pogledaje sliku, pa  izaberite svog duha, ili svoju lampu.

 

 

  1.  LAMPA POD BROJEM JEDAN:

    Ova lampa izgleda sasvim prosecno, nema na njoj nekih posebnih delova, niti ukrasa, vec se uklapa u gomilu drugih.Upravo je takav slucaj i sa vama.Vi ste jedna obicna prosecna osoba cije zelje nisu neostvarive, odnosno, samo zahtevaju malo truda i sasvim je sigurno da ce doci do njihovog ispunjenja.

Velike su sanse da si zamislio zelju koja se tice tvog ljubavnog zivota.

 

Jednostavno,to je nesto sto ti fali kako bi bipo potpuno srecan. Duh iz lampe ti predvidja da ce se zelja ostvariti u roku od dva meseca,ali moras  da ucinis nesto povodom toga, jer ti nista nece pasti sa neba.

Nastavak  na sledecoj strani…

 

LAMPA POD BROJEM DVA:

Ova lampa ima nekakvu specificnost.Upravo takav si i ti sam,volis stvari koje inace nisu omiljene  kod vecine drugih ljudi.Smiruju te pusta mesta, knjige, volis da budes u tisini i zagrljen pored onih koje volis. Tvoje zelje su obicne,ali svakako nisu  one koje bi svaki covek pozeleo.

 

Dakle, tebi jeste najvaznije da si pored ljudi koje volis.Da su oni srecni.Da moze u stvarnosti da se pojavi carobni duh ti bi verovatno pozeleo samo zdravlje i srecu za ljude koje volis.Ti si sam sebi oduvek na drugom mestu,i tvoja nesebicnost je ono sto te krasi i izdvaja  od drugih ljudi.

 

 Duh iz tvoje izabrane lampe ti porucuje da se ne moze svaka zelja ostvariti,

odnosno da postoje zelje koje su jednostavno nemoguce,iako su tvoje realno lako ostvarive.

U ovom slucaju, moraju da se poklope stvari i sloze delovi slagalice kako bi doslo do ostvarenja zelje,a ovde ne mozes ti sam bas nista da uradis,osim da pokusas da  na neki nacin utices na ljude od kojih ova zelja zavisi.

LAMPA POD BROJEM TRI:

Ljubav.To je tvoja prva i tvoja zadnja zelja,upravo i samo zbog toga si izabrao srce koje je iznad lampe.Ti ne verujes u duhove,cak ni u carobno ispunjavanje zelja,ali verujes u ljubav,zbog koje sada trenutno patis.Zbog toga i jesi ovde,jer cekas cudo,da se ostvari ono o cemu dugo mastas.Odnosno,da te osoba koju svim srcem volis konacno pogleda i da i za tebe dodju dani srece.

Od kako je ona dosla u tvoj zivot ceo svet je prestao da postoji.Ti ne vidis dalje od nje,i duboko u sebi znas da neces moci da budes srecan ako ta osoba ne bude pored tebe.

 

 

 Duh iz tvoje izabrane lampe ti porucuje da

ne moze svaka ljubav biti srecna.Tvoja nazalost nije,jer srce osobe koju volis ovog puta pripada drugoj osobi.Pomiri se sa tim,i nauci sa tim da zivis.Kroz par meseci sve ce biti drugacije,i pojavice se neko ko ce uspeti da osvoji tvoje srce.Da se razumemo,nikada neces voleti kao sad,ali ces ipak u buducnosti nauciti kako da budes srecan.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

LAMPA POD BROJEM CETIRI:

 

Zamolicemo te da jos jednom pogledas izabranu lampu.Vidis li koliko ona deluje posebno?Specficno?

Ta lampa je tvoj odraz,jer si upravo takav u dusi.Jedna posebna osoba koja se u mnogo cemu razlikuje od ostatka sveta.Tvoje zelje su velike,i sastoje se od vise komponenata.Zelis ljubav, porodicu i dom, ali se ne odrices i poslovnog ostvarivanja, jer ti je i uspeh jako vazan i od presudnog znacaja

Ti nisi neko ko ce se zadovoljiti ako mu se ostvari jedna zelja,jer nakon nje dolazi druga, i tako redom.Ceo tvoj zivot protice u tome da radis na sebi i da uvek zelis jos i jos.

 

 Duh iz tvoje izabrane lampe ti porucuje da

moras da shvatis da ne mozes imati sve u zivotu i da moras nauciti kako da sa malo stvari budes srecan.Zivot je sacinjen i od bola i od srece i  tek kada prihvatis to moci ces za sebe reci da si naucio kako treba da ga zivis.

 

Exit mobile version