Neko bitan

Za zenu koja zeli da USRECI one koje voli, a ona sama ZABORAVI da bude SRECNA!

Ti si dobra vila.Ti si andjeo svih onih koje volis.

Ti si osoba koju zovu kad god imaju problem.Ti si zena koja moze svakog da razume.

Ti si necija kcerka, necija sestra.

Ti si majka, ti si supruga, ti si prijatelj, ti si radnik.

Ti si ona jedna osoba koju kao da svi smatraju madjionicarem, pa kad god neko ima problem, uvek prvo zove tvoj broj.Kao da se ocekuje da resis svaki problem.

Kao da to sam ti mozes.

Ti si neko ko je uvek dezuran  i nekada se pitas odakle ti snaga, a onda shvatis da se niko ne pita imas li ti snage uopste.

Samo “daj,dodaj,pomozi,resi,sredi,napravi,dodji i idi.”

Danas, i juce, i sutra. Bez sekunda odmora.

Ti si dobra vila onih koje volis.Ti si dobra vila koja je dobra svima, samo eto, nekad, veoma cesto, zaboravi da  bude dobra sebi.

Ti si andjeo cuvar koji sve cini da one koje voli usreci i da im stavi osmeh na lice, ali sta je sa tvojim osmehom?Jesi  li zaboravila da se smejes zbog sebe?Da zbog sebe  nekada budes srecna?

Ti si andjeo cuvar svojih voljenih,ali ko je  tvoj andjeo cuvar?Ko se o tebi brine?Kome si ti najvaznija?

Zeno, secas li se uopste…Kada si ti nekome  bila vazna?!

Nastavak na sledecoj strani…

Za zenu koja zeli da USRECI one koje voli, a ona sama ZABORAVI da bude SRECNA!

Ovo je tekst bas za tebe koja je zaboravila da ugodi sebi.

Ovo je tekst bas za tebe koja je zeljna odmora,tisine i mira,koja jedva ceka da joj se nesto u zivotu promeni,da nesto krene na bolje.

Zeljna si nekada cak i toga da sednes i da na miru popijes kafu, da nigde ne zuris  i da istovremeno dok pijes ne razmisljas sta te sve ceka.

Zeljna si nekada toga da odmoris dusu.I da te nije  briga ni za sta.Toga si zeljna.To je ono sto ti  treba.Zeljna si slobode i mira i jos mnogo cega.

ALI,najvise toga da  budes voljena.OSMEHA i zagrljaja i da ti neko pruzi ljubav, da ti neko kaze  hvala za sve sto radis.I da samoj sebi budes najlepsa, da budes voljena, srecna zena.Zena koja zna koliko vredi i zena koja to nikada ne sme da zaboravi.

Ovo je tekst bas za tebe koja  nikako da se usudi da kaze stop.Da kaze dosta.Da prestane da cini svima i da pocne da ugadja sebi.Ovo je tekst za tebe koja si  vredna svega a koja je zaboravila koliko vredi.

U trci da svima ucinis,sebe si zapostavila.

U  borbi da svima ugodis,sebe si zaboravila.

Nece ni tvoj zivot  trajati vecno.Zato im ne daj.Ne daj nikome da ti skine osmeh sa lica i nemoj nikada da prestanes da se smejes.

Sve jednom prodje.Sve jednom postane proslost.

Nemoj da dozvolis  sebi da jednom, kada budes samo nemocna starica, shvatis da ti zivot prodje u tome da  ugadjas drugima i da drugima stvaras osmeh na licu.Stvaraj ga njima, ali i samoj sebi.

Jer ti si bitna, cak i kada mislis da nisi.

Exit mobile version