Vreme je za PROSIDBU: Ovog znaka ceka IZNENADJENJE ZIVOTA!

Vreme je za PROSIDBU: Ovog znaka ceka IZNENADJENJE ZIVOTA!

5 септембра, 2018 Off By coki

LAV

Posao:Poslovni partneri ocekuju da im do kraja dana date odgovor da li pristajete na te uslove koji su oni naveli u ugovoru o radu i nacin na koji ce vas placate. Ali vi kao da jos uvek niste sigurni da li je to dobro resenje.

Ljubav:Ako pokušate načeti jednu staru temu u odnosu s voljenom osobom, ona će vas malo destabilizovati, ali veza vam je i dalje vrlo stabilna i mozete se osloniti jedno na drugo u potpunosti.

Zdravlje:Dobro se osecate.

 

 

DEVICA

Posao:Po pitanju stručnosti više neće biti nikakvih dvoumljenja i vi ćete delovati profesionalno i u skladu sa svojim znanjem.Imate sve preduslove za napredovanje u karijeri.

Ljubav:Na dobrom ste putu da vasa veza ide ka mirnom i stabilnom periodu. Mozete da se sasvim sigurno ponadate i mozda uplovljavalju u bracne vode.

Zdravlje;Proverite rad stitne zlezde.

 

 

VAGA

Posao:Danas imate pune ruke posla koji ne znate kako cete da zavrsite. A vec cete na polovini dana biti preumorni.I necete znati odakle cete da iscrpite energiju do kraja dana.

Ljubav:I dalje ćete raditi na učvršćivanju svoje veze i u njoj jednako uživati. Druga strana vam uzvraća ljubavlju i sreća je tu.Sledi vam miran dan u porodicnom domu.

Zdravlje:Cuvajte se u saobracaju.

 

 

SKORPIJA

Posao:Sve što danas budete radili u sebi će sadržati jasnu poruku da je vaš uticaj na poslu od velikog znacaja.I svi ce to primetiti ali ce se praviti kao da se nista ne desava.

Ljubav:Mogli biste danas da negde izvedete svog partnera na veceru ili negde bilo gde da izadjete.Previse ste vremena proveli razdvojeni a skupa ste,

Zdravlje:Moguca upala sinusa.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3