Neko bitan

Sta si prvo VIDEO na slici? Tvoj ODGOVOR otkriva tvoju NAJLEPSU i NAJNEZNIJU stranu!

Svako od nas ima nesto posebno, zbog cega nas prijatelji vole i cene…

Ono sto si prvo ugledao na slici oktriva nesto veoma lepo o tebi…

 

KUCICA )

Ona predstavlja tvoju skrivenu zelju za odredjenom promenom. Dakle vama u zivotu treba promene na bolje.

Vi ste osoba koja ne voli buku, koja ne voli stres, i koja se uopste ne oseca prijatno u takvom okruzenju,a nazalost u tom okruzenju ste spletom nesrecnih okolnosti skoro svaki dan.

Dakle vi volie mir i tisinu, i to je ono sto vas cini zadovoljnima.

Ova kucica negde sakrivena za vas predstavlja ”beg” od svega toga, i mesto na kojem bi se mogli opustiti i uzivati.

Vi od zivota ne trazite mnogo, samo mnogo ljubavi, i nesto poput ove kucice, tj mesto koje ce vam pomoci ”da ponovo pronadjete sebe”.

Dakle vi ste nezna i veoma pristojna osoba, koja od zivota ne trazi neke ogromne stvari nego samo sitnice koje ce vam ulepsati zivot.

Takodje izbor ove kucice o vama govori da bi ste zeleli da u njoj budete zajedno sa voljenom osobom, i da uzivate u razgovoru,  kraj vatre koja u kaminu polako gori.

Dakle vi ste i romanticna dusa, i ne treba da krijete svoju romanticnu stranu.

Nastavak na sledecoj stranici…

 

DRVECE pod snegom )

Ako ste izabrali drvece to oktriva vasu stranu koju retko ko zapravo i poznaje, A to je da vi zaista umete da uzivate u detaljima, mnogo bi pre svega ugledali kucicu, ali vi uvek gledate sa strane, posto se uvek sa strane nalazi nesto veoma lepo.

Samim tim sto ste izabrali drvece , znaci da vas ovo drvece pod snegom, na neki nacin podseca na novu godinu, i njene praznike, tj na jelku, koja na neki nacin predstavlja te novogodisnje praznike.

Vi zamisljate sebe sa svojim voljenima, kako stojite ispred te jelke i na nju kacite ukrase, i zbog toga se osecate ponosno.

Dakle vi ste veliki ljubitelj zime, i svega sto taj period donosi, zbog toga sto mislite da u tom periodu imate najvise razloga za zadovoljstvo, i zbog toga sto mislite da zima najbolje istakne vase najlepse karakteristike.

Vi ste takodje izabrali drvo zbog toga sto mislite da priroda, pa samim tim i drvece izgleda velicanstveno tokom zime.

Sve u svemu izabrali ste drvo, zbog toga sto osoba kao vi uvek primeti detalje, i zbog toga sto bas to drvo izgleda velicanstveno pod snegom, naracito predvece kada se ono prosto sija, od snega koji se beli po njemu.

 

PLAVO NEBO)

Mnogi drugih su ugledali sasvim nesto drugacije, ali vi ste odabrali nesto sto veoma volite da gledate a to je kristalno cisto, i prelepo plavo nebo, na kome skoro da nema nijednom malog oblacka.

Vas u zivotu privlace veoma neobicne stvari, i dok svi gledaju jedno, vi ste toliko drugaciji da uvek izaberete nesto inovativno, dakle originalno i nesto sto vas izdvaja od drugih.

Vama je plava boja jedna od omiljenijih u zivotu, a takodje volite da vidite kod nekoga i plave oci, koje vas fasciniraju.

Plavo nebo vas osocira na leto, vi ste sigurno pravi ljubitelj tog godisnjeg doba, ali se slazete da to ”nebesko plavetnilo” najelepse i najizazovnije izgleda zimi, i da samim pogledom na njega, hranite svoju dusu.

Takodje kada je god tako ”plavetnilo”, na nebu se nalazi i malo sunca, a taj sunceva svetlost obasjava sneg, koji odjednom izgleda veoma svetlo i blistavo.

Vi ste osoba koja zaista, i bez ikakvog preterivanja, uziva u sitnicama. Vama je dovoljno da krajickom oka vidite nesto sto vam se dopada, i da odmah zbog toga osecate veliku kolicinu srece.

Vasa srce je puno ljubavi, ali bas se zbog trebate paziti da vas neko ne povredi.

Nastavak na sledecoj stranici…

 

SNEG)

Verujemo da je najveci broj vas bas odabrao sneg, koji se nalazi skoro na svim delovima slike.

Naravno to nista nije lose, nego je cak i na neki nacin savrseno.

Vi volite sneg, zbog toliko razloga da je tesko i nabrojati sve a mi cemo pokusati bar malo da istaknemo tu ljubav prema snegu, ili prema zimi kao godisnjem dobu.

Za vas sneg predstavlja nesto prelepo, mnogo lepih uspomena vas veze za njega, mnogo toga lepog ste doziveli kao dete na snegu, secate se svih svojih avantura sa vasim prijateljma, mnogo smeha i zajednickog uzivanja.

Za vas sneg predstavlja i zimu, kao poslednje godisnje doba, kao vreme kada su noci najduze, tj kao stvorene za uzivanje sa vasim voljenima.

Takodje sneg kada  vidite u vama se javi neka vrsta nostalgije, za nekim proslim ili davnim vremenima u kojima ste uzivali kao dete, dakle postoji veliki broj zivotnih radosti koje ste doziveli na snegu.

Vi obozavate da setate po snegu kada on veje, ako ste u tom trenutku sa vasim partnerom, onda za vas gotovo da ne postoji nista vise na svetu sto bi u tom trenutku pozeleli. Takodje tu su i praznici, i vreme kada se svi okupe na jednom mestu, i kada se ubedljivo najlepsi zivot zivi, i najkvalitetnije ”vreme trosi”.

Mogli bi vam pisati o vasim karakteristikama jos dugo a mislimo ja je ovo dovoljno, za kraj vi ste toliko nezna i osecajna osoba da vas svi zele uz sebe, nastavite tako i dalje, i uzivajte u zivotu, ako ko to zasluzuje onda ste to bas VI!

Exit mobile version