Neko bitan

RITUAL pomocu kojeg ces ga NATERATI da te voli: Najjace LJUBAVNO ORUZJE ikada!

Ako zelis da on poludi za tobom, i da budes jedina zena u njegovom zivotu, ona je ovaj ritual u nastavku teksta pravi izbor za tebe. Poslije njega ce da izgubi glavu za tobom i postace tvoj najveci obozavaljatelj, gledace te kao kraljicu i voljeti te onako i onoliko koliko zasluzujes. Bices najljepsa zena u njegovom zivotu i nikada vise nijednu drugu nece pogledati. Zapecatices njegovo srce za sve buduce, i ocistiti ga od uspomena na one stare ljubavi da bi u njemu mogla da budes samo ti Imacete ljubav na koju ce mnogi da budu ljubomorni jer ne mogu tako nesto da imaju.

Ali postoji i upozorenje prije pocetka ovog cijelog rituala. Za pocetak pripremi se za posljedice ako ne uspije nesto ili ako pogrijsis u koracima, jer poslije nema nazad. Budi sigurna da je ovo jedini nacin da dobijes ono sto zelis i da ne postoji nista drugo sto bi mogla da uradis jer kad krenes sa ritualom moraces da ga zavisi ii ce se desiti neke lose stvari, cak i suprono onome sto si zljela. Muskarac kojeg zeis moze da te zamrzi i da te gleda kao najveceg neprijatelja, zbog oga pocinje da tvoja sigurnost bude u pitanju  A za skidanje takvih efeata bice ti potrebna veoma jaka vracara, a takve je veoma tesko naci.  Zato ako vec kreces sa ovim sa sigurnoscu, onda pazljivo prati svaki korak i ide po redu. uzmi papir i olovku i nakon iscianog teksta zapisi sve sto je potrebno da bi pripremila prije pocetka rituala, jer tokom njega necs imati vremena mnogo da smisljas i premisljas kako ces i sta ces.

 

Nastavak na sljedecoj strani…

Nkon sto si procitala prvi dio teksta i upozorenje, iako i dalje zelis da ides na svoju odgovornost, u nastavku ces procitati kako ide ritual.

 

Za pocetak, pripremi neku majicu ili suknju koja ti dobro stoji i u kojima se dobro osjecas. Stavi ih napolje i povjesaj na strik. Onda uzmi zdjelicu, obavezno drvenu i u nju naspi ulja od masline. Neka bude hladno i frisko. Ostavi to napolje na pet dana, bez obzira da li pada kisa ili ne. Ono ce naci svoj put. Nakon pet dana unesi ga u kucu u njega stavi koru banane. Neka banana iz kore bude izvadjena deset dna prije, ali ne smije biti pojedena, jer onaj ko je pojede imace ozbiljne posjedice. Moguce trovanje kojem nema lijeka.

Pomijesaj ulje i koru banane koju ces isjeckati na kockice i ubaciti u to. Zati to sve ostavi u travu napolje preko noci. Ujutro, dok se jutro  krene svanjavati uzmi tu smjesu i namazi se po rukama i nogama jednim dijelom a drugi stavi na okovratnik od majice ili cosove suknje. Ne brini, to je sve prrodno, jedino bi bio problem ako to radis na kisi ili vjetru. Mora biti potpuno lijep vrijeme napolju dok to radis i ne smije niko da te vidi da to radis. Jer ako t neko od muskarca vidi taj ce se zaljubiti u tebe i to kobno, jer ce na kraju sebe pogubiti zbog te ljubav a postoji opasnost i da tebi naudi zbog svoje opsesije.

 

Exit mobile version